Uğur Haberleri

Uğur Haberleri

Kaymakam Büyüker'den, Başkan Akdenizli’ye Hayırlı Olsun Ziyareti

Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker, Seydikemer Belediye Başkanlığına yeniden seçilen B. Önder Akdenizli’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Günhan, Son Yolculuğuna Uğurlandı

Türk halk müziğinin sevilen sesi, TRT'nin ünlü sanatçılarından Şakir Öner Günhan(82), Muğla'nın Bodrum ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Ünal Şöhret Dirlik Son Yolculuğuna Uğurlandı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde 86 yaşında hayatını kaybeden Fethiye’nin değerli isimlerinden biri olan ve halk kültürü araştırmalarıyla tanınan Ünal Şöhret Dirlik, Fethiye Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Kökten, Anma Programına Katıldı

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten ve beraberindeki heyet, 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi 109. yıldönümü kapsamında düzenlenen törenlere katılım sağladı.

Başkan Gürün 293 Muğlalı kadını Çanakkale’ye uğurladı

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün katılımı ile gerçekleştirilen uğurlama töreni ile Çanakkale Şehitliğini hiç görmeyen 293 kadını ziyaret için Çanakkale’ye gitti.

Fethiye’de Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden Arda Apaydın Toprağa Verildi

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Çiftlik Mahallesi’nde dün 20.30 sularında meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 20 yaşındaki genç motosiklet sürücüsü Arda Apaydın, gözyaşları içerisinde son yolculuğuna uğurlandı.

Başkan Akdenizli, Sanayi Esnafını Ziyaret Etti

Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, seçim çalışmaları kapsamında Uğurlu Sanayi Sitesi’ndeki esnafları ve ilçede faaliyet gösteren esnafları ziyaret etti.

Türk Kızılay’ından Salih Dündar’a Teşekkür

Nursel Özdemir kurumları kurucusu psikolojik danışman Salih Dündar’ a Türk Kızılay’ı teşekkür etti. Ülkemizde yaşanan asrın felaketi olarak anılan 6 Şubat depreminin ardından depremzedelere ve bu uğurda hizmet eden gönüllülerin yanında olan Dündar, Türk Kızılay’ına desteklerini sunmuştu.

Mahalle Afet Gönüllüleri 6 Şubat’ı Unutmadı

Mahalle Afet Gönüllüleri ve Acil Müdahale Fethiye ekibi (MAG) tarafından 6 Şubat tarihinde meydana gelen deprem nedeniyle Uğur Mumcu Parkı girişinde bilgilendirme standı kuruldu.

Fethiye’de Umreciler Dualarla Uğurlandı

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın umre organizasyonu ile Fethiye’den kutsal topraklara gidecek olan umreciler, düzenlenen törenle dualarla Mekke’ye uğurlandı.

Köyceğiz’de Müdür Sağırkaya Törenle Uğurlandı

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde emekliye ayrılan Milli Eğitim Şube Müdürü Akın Sağırkaya törenle uğurlandı.

Uğur Mumcu Bodrum’da Anıldı

Gazeteci Yazar Uğur Mumcu ölümünün 31’inci yıl dönümünde Bodrum Belediyesi Nurol Kültür Merkezinde gerçekleştirilen belgesel gösterimi ile anıldı.

Fethiye’de Uğur Mumcu Ve Ali Gaffar Okkan Unutulmadı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Fethiye Belediyesi’nin katkılarıyla, Osman Batur Keser ile İbrahim Kurnaz’ın hazırladığı Uğur Mumcu ve Ali Gaffar Okkan’ı anma programı düzenlendi. Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde yapılan anma programına çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

Marmaris’te Uğur Mumcu Törenle Anıldı

Gazeteci Yazar Uğur Mumcu ölümünün 31. yılında Marmaris’te düzenlenen törenle anıldı. Düzenlenen törende Atatürk Anıtı’na Uğur Mumcu ve basın şehitleri adına çelenk konuldu. Törene Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay ve çok sayıda vatandaş da katıldı.

Uğur Mumcu Anıtı’na Karanfil Bıraktılar

24 - 31 Ocak Devrim ve Demokrasi Şehitleri’ni anma haftasında Uğur Mumcu parkı önüne basın açıklaması yapıldı.

Aday Adayı Küçükala, Ankara’da Bir Dizi Ziyaretlerde Bulundu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Atilla Küçükala, Ankara programı kapsamında bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Tekvando Büyükler Türkiye Şampiyonası Başlıyor

Türkiye Tekvando Federasyonu 2024 Yılı Faaliyet programında yer alan ‘Tekvando Büyükler Türkiye Şampiyonası’ 17-21 Ocak 2024 tarihleri arasında Menteşe Kapalı Spor Salonunda gerçekleşecek.

Havza Kölemen Dualar İle Son Yolculuğuna Uğurlandı

İbrahim Kölemen'in annesi Sıdıka Kölemen'in kayınvalidesi Havza Kölemen (78) son yolculuğuna uğurlandı.

Köyceğiz'de Şehitler Unutulmadı

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde tüm ülkede olduğu gibi Pençe-Kilit Harekât bölgesinde şahadete uğurlanan şehitleri anmak için okullarda tören düzenlendi.

Seydikemer’de Aynı Yerde Bir Dakikada İki Kaza

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde bir dakika içerisinde aynı yerde yaşanan iki farklı kazada 2 kişi yaralandı.

Fethiyespor Antalya Kampına Gitti

TFF. 2.lig kırmızı grupta mücadele eden Fethiyespor, ligin 2. yarı hazırlıklarını Antalya kampı ile devam ettirecek. Teknik Direktör Selahaddin Dinçel ile 2. yarı hazırlıklarına Fethiye’de yaptığı 4 günlük kamp ile başlayan Fethiyespor, 1 haftalık kamp için Antalya’ya gitti.

Fethiye’de Dr. Muhittin Özkan’ın Son Yolculuğuna Yoğun Katılım

Fethiye’nin eski doktorlarından ve kariyerinde ilçe sağlık müdürlüğü görevinde de bulunan başarılı Doktor Muhittin Özkan, 65 yaşında hayatını kaybetti. Dr. Muhittin Özkan, Fethiye Yeni Camii’de düzenlenen cenaze namazı ile son yolculuğuna dualarla uğurlandı.

Marmaris Kaymakamı Kaya 2024'e Sahada Girdi

Muğla’nın Marmaris ilçesi Kaymakamı 2023'ün son gecesini görevi başındaki kolluk kuvvetlerini ve hastanede tedavi gören hastaları ziyaret ederek uğurlarken, 2024'e ise Marmaris yat limanında asayiş denetimleri yaparak girdi.

Türk Usulü Yardıma 2 Bin 180 Tl Ceza

Muğla’nın Menteşe ilçesinde 16 Aralık gece saatlerinde yolda kalan bir araç, başka bir aracın kaputuna yatan ve ayakları ile öndeki aracı itmesi ile ilgili Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından 2 bin 180 lira para cezası kesildi.

Ramazan Çatal Dualarla Son Yolculuğuna Uğurlandı

12 Kasım’da düzenlenen Fethiye Yağlı Güreşleri’nde de adı verilen eski güreş şampiyonu Ramazan Çatal, 19 Aralık’ta hayata gözlerini yumdu. Çatal, bugün Hallaç Mezarlığı’nda son yolculuğuna dualarla uğurlandı.

Gönül Erkin Son Yolculuğuna Uğurlandı

Fethiye esnaflarından Musa Cem Erkin'in annesi Fethiye'nin ilk eczacılarından Gönül Erkin, Fethiye Yeni Camii’nde kılınan cenaze namazında son yolculuğuna dualarla uğurlandı.

Fethiye’de Erdoğan Taşkın’ın cenaze namazı kılındı

Fethiye Atatürkçü Düşünce Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Erdi Filiz’in dedesi Erdoğan Taşkın, 85 yaşında hayata gözlerini yumdu. Taşkın, bugün öğle namazına müteakip Fethiye Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazı ile beraber son yolculuğuna dualar eşliğinde uğurlandı.

Vatandaşlar Dualar Eşliğinde Uğurlandı

Muğla İl Müftülüğü Hac ve Umre Hizmetleri Muğla Şubesi'nin organizesiyle düzenlenen Muğla Özel Umre turu ile kutsal topraklara giden Umreciler için Muğla İl Müftülüğü bahçesinde bir program düzenlendi.

Seydikemer Tabelası Büyük Beğeni Topladı

Seydikemer Belediyesi tarafından, ilçenin görselliğine renk katacak çok güzel bir çalışma daha yapılarak Uğurlu ve Beşkavak’a “Seydikemer” tabelası konuldu. Tabela, ilk günden itibaren büyük beğeni topladı.

Fethiyespor Yöneticisi Uğur Keskin’den Açıklamalar

Fethiyespor Yöneticisi Uğur Keskin, Fethiyespor’un dün deplasmanda almış olduğu 0-2’lik Uşak Spor galibiyeti sonrası duygu ve düşüncelerini mikrofonlarımıza aktardı.