Ünlüler Haberleri

Ünlüler Haberleri

Danilo Zanna, Tatilin Tadını Fethiye’de Çıkarıyor

Sinema, televizyon ve müzik dünyasının tanınmış isimleri, yaz sezonunun başlamasıyla rotalarını tatil beldelerine çevirdi. Genellikle Fethiye ve Bodrum’da tatillerini geçiren ünlüler, masmavi denizin ve güneşin keyfini doyasıya çıkarıyor.

Muğla'ya ünlüler akın etti

Bu sene 104. yılını kutlanan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda Muğla'ya ünlüler akın etti.

Rally Bodrum ödül töreni ile sona erdi

Rally Bodrum, Bodrum Meydanı'nda gerçekleşen finiş ve ödül töreni ile sona erdi. Halkın, ünlülerin ve sanat dünyasının yoğun ilgi gösterdiği Bodrum Rally renkli görüntülere sahne oldu.

Sosyete Koyu’nda 230 kilogram çöp çıktı

Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından Denize En Çok Mavi Yakışır sloganıyla 2015 yılından itibaren yapılmakta olan deniz dibi ve kıyı temizliği etkinliği 8. yılında Türkbükü sahilinde başladı. 'Sosyete Koyu' olarak da bilinen ve ünlülerin uğrak mekanı olan Türkbükü Koyu'nda 230 kilogram çöp çıktı.

Sosyetenin gözde koyunda çıkan çöpler şaşırttı

Bodrum’a gelen ünlülerin ve sosyetenin en uğrak mekanlarından biri olan Cennet Koyu’nda yapılan temizlikte 85 çuval çöp çıktı.

Ünlü usta et pişirerek şov yaptı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde et pişirirken yaptığı şovlarla tanınan Murat Karacabey, yaptığı et pişirme şovları ile bir yandan ilçenin ismini duyuruyor, diğer yandan da ünlüleri ağırlıyor.

Ünlülerin Uğrak Mekanı “Mur-Et Karacabey”…

Fethiye'nin en gözde mekanlarından Karacabey et restoranında ünlü akını yaşanıyor. Fethiye’ye gelen ünlüler Murat Karacabey'e ait “Mur-et Karacabey Kasap Restoran’a” uğramadan gitmiyor.

Bodrum’da 26 bin liralık hesap dudak uçuklattı

Gözde turizm merkezi Bodrum’da bir restoranda 26 bin liralık hesap, görenleri şok etti. Muğla’nın Bodrum ilçesinde ünlülerin uğrak mekânı olan bir restoranda 26 bin liralık hesap geldi. Hesapta 24 adet küçük 33 ml'lik sular bile neredeyse 1000 lira tutuyor.

Fethiye aşığı, sunucu Özlem Yıldız Fethiye'de

Pandemi nedeniyle aylardır evlerine kapanan ünlüler, kademeli normalleşme ile birlikte Ege ve Akdeniz sahillerine akın etti. Sunucu Özlem Yıldız da geçtiğimiz hafta sonunda tatil için Fethiye'yi tercih etti.

Yılbaşı konserlerinin verildiği ünlü meydan sessizliğe büründü

Bodrum'da yılbaşlarının vazgeçilmez meydanı olan Belediye Meydanı sessizliğe büründü. Yeni yıla girilirken ünlülerin konser verdiği ve binlerce kişinin birlikte bulunduğu meydan bom boş kaldı.

FETHİYE’DEN ÜNLÜLER GEÇTİ

Pandemi nedeniyle aylardır evlerine kapanan ünlüler, normalleşme ile birlikte Ege ve Akdeniz sahillerine akın etti. Sunucu Özlem Yıldız ile oyuncular Taner Ölmez ve Rıza Kocaoğlu tatil için geldikleri Fethiye’yi çok sevdiler.