Yelkenciler Haberleri

Yelkenciler Haberleri

Yelkenciler rüzgarı beklerken denizde keyif yaptı

Marmaris Yarış Haftası'na katılan yelkenciler, rüzgarın yeterli hıza gelmesini beklerken, teknelerinin üzerinde güneşlenip denize girdi.

BIOR yarışları ödül töreniyle sona erdi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde, bu yıl 11’incisi düzenlenen Bodrum Uluslararası Optimist Yarışları (BIOR) ödül töreniyle sona erdi. Dereceye giren minik yelkencilere ödülleri verildi.

Yedi Ülkeden Minik Yelkencilerin Yarışı Başladı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde, bu yıl 11’incisi düzenlenen Bodrum Uluslararası Optimist Yarışları (BIOR) başladı.

Bodrumsporlu yelkenciler derece yaptı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde düzenlenen Türkiye Yelken Federasyonu Yelken Ligi 1’inci Ayak yarışlarında Bodrumspor adına yarışan Sadrihan Süer kategorisinde 3’üncü, Ayla Poyraz ise kendi kategorisinde 2’inci oldu.

BIOR öncesi kortej yürüyüşü düzenlendi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde, bu yıl 11’incisi düzenlenen Bodrum Uluslararası Optimist Yarışları (BIOR) öncesi kortej yürüyüşü düzenlendi. Renkli görüntülere sahne olan kortejde, bando eşliğinde bayraklarıyla yürüyüş yapan minik yelkenciler unutulmaz anlar yaşadı.

YELKENCİLER ATHENA KONSERİYLE COŞACAK

Her yıl denizcilik ve yelken tutkunlarını Bodrum'da bir araya getiren American Hospital The Bodrum Cup, 22 Ekim Cumartesi günü Ağanlar Tersanesi'nde Athena grubunu ağırlayacak. Athena konserinden elde edilen gelirin tamamı Türk Eğitim Vakfı Prof. Dr. Galip İsen Eğitim Bursu Fonu, Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı ve Bodrum Deniz Kurtarma Derneği'ne bağışlanacak.

Yelkencilerden anı duvarı boyama etkinliği

2022 Arkas Dünya Optimist Şampiyonası öncesinde Bodrum Belediyesi Bodrumspor Yelken Kulübü'nde anı duvarı boyama etkinliği gerçekleştirildi.

Yelkenle Türkiye kıyılarını baştan başa geçecekler

İklim değişikliğine dikkat çekmek için Artvin'den yelken açan 3 yelkenci Türkiye'nin tüm kıyılarını ziyaret ediyor. Yelkenciler, bugün Bodrum'a ulaştı.

Yelkencilerin rotası yanan koylar

Deniz dünyasının her yıl heyecanla beklediği Bodrum Cup yelken yarışları başlıyor. Bu yılın rotasını yanan kıyılara çeviren yelkenciler, 19 Ekim'de yelkenler fora diyecek.

Yelkenciler, İzmir’e ailelerinin başarı dilekleri ile uğurlandı

Türkiye Yelken Federasyonu tarafından organize edilen Türkiye Yelken Milli Takımı seçmeleri; optimist kategorisinde 3-9 Nisan tarihlerinde, laser sınıfında ise 11-17 Nisan tarihleri arasında yapılacak. Fethiye Yelken Kulübü sporcuları, İzmir’de düzenlenecek etkinliğe kulüp tesisleri önünden aileleri tarafından uğurlandı.