Zirve Haberleri

Zirve Haberleri

Kökten, Emekçi Kadınlara Karanfil Dağıttı

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, Zirve ve Umut fide şirketlerinde çalışan kadınlara karanfil dağıtarak; 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

Muğlaspor’a Genç Sağ Bek

Bölgesel Amatör Lig 5. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren lider Muğlaspor, Manavgat Belediyespor ile oynayacağı zirve yarışını yakından ilgilendiren karşılaşma öncesinde kadrosuna bir ismi daha dahil etti.

Muğlaspor Devre Arasında İlk Hamlesini Yaptı

Bölgesel Amatör Lig 5. Grup’un ilk devresini en yakın takipçisinin 6 puan önünde namağlup zirvede tamamlayan Muğlaspor, Bölgesel Amatör Lig 2. Grup ekiplerinden Uzunköprüspor forması giyen kanat forvet oyuncusu Utkan Konyalı'yı renklerine bağladı.

Gram altından tarihi zirve

Altının gram fiyatı yeni güne de yükselişle başlamasının ardından saat 10.15 itibarıyla yüzde 0,9 yükselişle 1.844 lira seviyesinde bulunuyor. Gram altının zirvesi 1846 lirada bulunuyor.

Muğlaspor, Irlıganlıspor’u Yenmek İstiyor

Bölgesel Amatör Lig (BAL) ekiplerinden Muğlaspor, ligin 5. Hafta mücadelesinde evinde Irlıganlıspor’u konuk edecek. Mücadelenin hazırlıkları sürüyor.

Bodrum FK Zirve Yarışında

Trendyol 1.Lig ekiplerinden Muğla temsilcisi Bodrum FK, zirve takibini sürdürüyor. Son olarak evinde Bandırmaspor’u 2-1 mağlup eden Bodrum FK, haftaya Bolu deplasmanında 3 puan alması takdirde lider Eyüpspor’un liderlik yarışında takipçisi olacak.

Uluslararası Coğrafi İşaretli Ürünler Muğla Zirvesi MUTSO’da Gerçekleştirildi

Muğla Odaları / Borsa ve YÜCİTA ile Tarım ve Orman İl Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen Uluslararası Coğrafi İşaretli Ürünler Zirvesi MUTSO ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Tüm gün süren beş oturumda, coğrafi işaretin küreselde ve ulusalda değerlendirilmesi yapılırken, Oda bahçesinde açılan stantlar ile Muğla’nın coğrafi işaretli ve yöresel ürünlerinin de tanıtımı yapıldı.

Altından yeni rekor

Devam eden İsrail-Filistin savaş gerilimi altın fiyatlarındaki yükselişi desteklemeyi sürdürüyor. Altının ons fiyatı 1978 dolarla 3 ayın zirvesine çıkarken yurt içinde gram altın spot piyasada 1.788 liraya tırmanarak rekor kırdı.

Mitoloji Ve Felsefe Zirvesi Tamamlandı

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Bodrum Mitoloji ve Felsefe Zirvesi’nin ikincisi, Bodrum Belediyesi Şevket Sabancı Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Mitoloji ve Felsefe Zirvesi Yapılıyor

Bodrum Belediyesi’nin destekleri ile düzenlenen 2. Mitoloji ve Felsefe Zirvesi, Turgutreis Şevket Sabancı Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Evlilik maliyeti en az 200 bin TL

Düğün sezonun devam etmesiyle çarşı-pazarda hareketli günler sürüyor. Ancak enflasyonla birlikte düğün maliyetleri de son yılların zirvesinde. Beyaz eşyasından mobilyasına, gelinlikten salon kirasına kadar bir düğünün maliyeti en az 200 bin TL. 

Dağcılık Kulübü Üyelerini Hayrete Düşüren Avcı Kulübesi

Muğla’daki değişik dağcılık kulübü sporcularından iki kadın ve bir erkek ilk defa Menteşe’deki Değirmendere kanyonundan Ayuçtu zirvesine tırmandı.

Motorin Tarihinin Zirvesini Yaşıyor

Son dönemde zam üstüne zam gelen akaryakıtta fiyatlar durmak bilmiyor. Fethiye’de bir litre motorin 38 lira 80 kuruş oldu.

Su ürünleri ihracatında Muğla zirvede

Türkiye'de 2000 yılı sonrasında ihracatın yıldız sektörlerinden biri olan su ürünlerinin ihracatta 2023 yılı ilk yarı karnesi belli oldu. 2022 yılının ocak-haziran döneminde 760 milyon dolarlık dövizi Türkiye'ye kazandıran su ürünleri sektörü, 2023 yılının ilk yarısında ihracatını yüzde 9'luk artışla 829 milyon dolara taşıdı.

Gram Altından Yeni Rekor: 1.701 Lira

Türk Lirası'nın döviz karşısındaki hızlı değer kaybı ile yükseliş ivmesini artıran altının gram fiyatı ise 1.701 lira ile yeni tarihi zirvesini gördü.

Boygar ile eğlence tam gaz

Gece hayatının sevilen genç sanatçılarından Boygar dün Afrika sıcaklarının zirvede olduğu günlerde Highlight Hotel, Miya Beach'te sahne aldı.

Euro 30 lirayı geçti, dolar 27 lira sınırında

Dolar 26,94 lira seviyesini görerek rekor tazelerken euro ise 30,37 liraya çıkarak tarihi zirvesini gördü.

Zirvespordan Bir Sezonda Sekiz Kupa

Haziran ayında sona eren 2022-2023 voleybol sezonunda farklı kategorilerde yarışan Eczacıbaşı Zirvespor Klübü sporcuları üstün başarı elde etti. Voleybol branşında başarılarıyla adından söz ettiren Eczacıbaşı Zirvespor Kulübü 2022-2023 sezonunda toplamda sekiz farklı kategoride kupa kaldırarak bir rekora imza attı.

Gram Altından Rekor Üstüne Rekor

Altın, ABD'de Tedarik Yönetim Enstitüsü (ISM) imalat endeksinin Mayıs 2020’den bu yana en düşük seviyeye gerilemesinin etkisi ile Asya'da hafif yükseldi. Türk Lirası'nın döviz karşısındaki hızlı değer kaybı ile yükseliş ivmesini artıran altının gram fiyatı ise 1.626 lira ile yeni tarihi zirvesini gördü. 

Dolar ve Euro'dan rekor üstüne rekor: 30 liraya çıkacak mı?

Seçimlerin ikinci turunun yapıldığı 28 Mayıs'tan sonra döviz kuru yükselişi hız kazandı ve geçen perşembe günü Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın 27 ay sonra ilk kez faiz artışı kararı almasıyla daha da yükseldi. Politika faizi yüzde 8,5'ten yüzde 15'e yükseltildi ve neredeyse her gün dolar ve euro tarihi zirvelerini yeniledi.

Dolar’dan yeni zirve: 20,81

Seçim sonrasında piyasalarda yaşanan hareketlilik devam ediyor. Gece saatlerinde 20,81'i gören dolar/TL, saat 10.00 itibarıyla 20,69 seviyelerinden; Euro ise 22,10 TL'den işlem görüyor.

“Yeniköy Kemerköy, çevre uygulamalarının en iyi örneğini veriyor”

Ankara’da düzenlenen “4. Temiz Kömür Teknolojileri Zirvesi”nde, Türkiye’nin kömür rezervlerinin ekonomiye kazandırılması konusu masaya yatırıldı.

FETHİYE’NİN SULTANLARI KUPAYI FETHİYE’YE GETİRDİ KAYMAKAM KARAMAN’I ZİYARET ETTİ

Lokman Hekim Zirve Spor Kadın Voleybol takımı 1. Lig’e yükselmeye hak kazanırken, sporcular şampiyonluk kupası ile birlikte Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman’ı ziyaret etti.

ZİRVE SPOR FİNALDE

Fethiye Lokman Hekim Zirve Spor kulübü, Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2.lig playoff yarı finalinde Özel Gelişim kolejini 3-1 yenerek finale yükseldi.

YANAN ALANLARA MOTORLARI İLE ÇIKIP TOHUM TOPLARI ATIYORLAR

Muğla’nın Marmaris ilçesinde büyük orman yangınlarının ardından fidan dikim seferberliği devam ediyor. Orman İşletme Müdürlüğü bilgileri dahilinde ilçede faaliyet gösteren Marmaris Ağaçlandırma ve Doğa Koruma Derneği üyeleri akşamları işyerlerinde oturup kil ve solucan gübresinden oluşan çamura ağaç tohumlarını katıp tohum topları yapıyorlar. Tohum toplarını hem trekking (yürüyüş) yapanlara hem de arabaların gidemediği yerlere giden Cross motosikletleri olan gönüllülere verip zirvelerin yeşillenmesi için çalışıyorlar.

ZİRVE SPOR’DA BAŞKANLIK DEĞİŞİMİ

Ligde başarılı sonuçlar alan ve TVF 1. Lige katılma hedefi için çalışan Lokman Hekim Zirve Sporda başkan değişikliği gerçekleşti. Kulüp başkanlığı görevini yürüten Buğra Kaan Günay yerini Onursal Başkan İbrahim Erdem’e teslim etti. 

KIRAN KIRANA GEÇEN MAÇI ZİRVE SPOR KAZANDI

Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2. Lig 7. Grup’ta mücadele eden Fethiye Lokman Hekim Zirve Spor Kulübü, deplasmanda karşı karşıya geldiği Söke Belediyesi Saldos Voleybol ekibi 3-0 mağlup etti.

ECZACIBAŞI ZİRVE SPOR KULÜBÜ, MUĞLA ŞAMPİYONU OLDU

Muğla’nın Fethiye ilçesinde gerçekleşen Küçükler Kız Kategorisi Muğla İl Şampiyonası finalinde, Fethiye Voleybol Spor Kulübü ile Eczacıbaşı Zirve Spor Kulübü karşılaştı.

FİLENİN SULTANLARI, İDMAN YURDU VİRAJINDA

Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2. Lig 7. Grup'ta zirve mücadelesi veren Fethiye Lokman Hekim Zirve Spor, seyircisi önünde Gencelli İdman Yurdu ile karşılaşacak.

ZİRVE SPOR DEPLASMANDA SET VERMEDEN KAZANDI

Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2. Lig 7. Grup’ta zirve mücadelesi veren Fethiye Lokman Hekim Zirve Spor, deplasmanda karşılaştığı Marmaris Belediyespor’u 3-0 mağlup etmeyi başardı.