Ziyareti Haberleri

Ziyareti Haberleri

Başkan Mandalinci, Kumbahçe Mahallesi'nde incelemelerde bulundu

 Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, Kumbahçe Mahallesi'ne saha ziyareti gerçekleştirdi.

Başkan Ünlü, Ukrayna konsolosunu ağırladı

Ukrayna’nın Antalya Konsolosu Oleksandr Voronin, Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü’ye tebrik ziyaretinde bulundu.

Muhtarlar başkan Ünlü ile bir araya geldi

 Marmaris’in 30 mahalle muhtarı Belediye Başkanı Acar Ünlü’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Çalış’tan Karaca’ya ‘Hayırlı Olsun’ Ziyareti

Fethiye Alevi Kültür Derneği, Çalış Turizm ve Tanıtma Derneği, Çalış Boat, Çalış Taksi, Günlükbaşıspor, Çalış Su Ürünleri, Foça Güzelleştirme Derneği ve Foça Mahalle Muhtarı Ali İsmail Tok, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Karaca’dan Fuar Ziyareti

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca; Tarım, Hayvancılık, Seracılık, Gıda İhtisas ve Fethiye Turistik İşletmeler, Villa Ekipmanları ve Dekorasyon Fuarı’na ziyaretlerde bulundu.

Kaymakam Büyüker'den, Başkan Akdenizli’ye Hayırlı Olsun Ziyareti

Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker, Seydikemer Belediye Başkanlığına yeniden seçilen B. Önder Akdenizli’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Köyceğiz Belediye Başkanı Erdoğan’dan ilk ziyaret

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde Belediye Başkanı Ali Erdoğan, ilk ziyaretini Köyceğiz Kaymakamı Mustafa Maslak’a yaptı.

Başkan Akdenizli’yi Duygulandıran Hediye

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Seydikemer İlçe Nüfus Müdürü Yılmaz Durmaz ve kurum çalışanlarının hediyesi Başkan Akdenizli’yi duygulandırdı.

Bakan Yardımcısı Ünüvar, Denizcilerin Sorunlarını Dinledi

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Durmuş Ünüvar, Fethiye ziyareti kapsamında denizcilerin sorunlarını dinledi.

Saatcı: Gençler Kendi Geleceklerinin Seçimini Yapacaklar

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, 31 Mart tarihinde yapılacak seçimlerde gençlerin kendi geleceklerine karar vereceğini belirtirken, “Gençler bizim geleceğimizdir” dedi.

Aday Saatcı’dan Esnaf Ziyareti

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, seçim çalışmaları kapsamında Günlükbaşı Mahallesi’nden Taşyaka Mahallesi’ne kadar uzanan güzergahta esnaf ziyareti yaptı. Meclis üyesi adaylarıyla birlikte gerçekleştirilen ziyarette, esnafın Saatcı’ya ilgisi büyük oldu. Özellikle dışarıdan gelip Fethiye’ye yerleşen esnaf, Fethiye’nin mimarı olan Saatcı ismini çok merak ettiklerini söylüyor.

Saatcı Esnaf Ziyaretlerine Devam Ediyor

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, seçim çalışmaları kapsamında Çalıca’dan Muğla Makasına kadar olan bölgede esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

İnlice’nin Kronik Sorunu Kökten’in Girişimleriyle Çözüldü 

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, İnlice Mahallesi ziyareti esnasında kendisine iletilen plaja ulaşım sağlayan kavşağa trafik sinyalizasyon talebini çözüme kavuşturdu. Başkan Adayı Kökten'in girişimleri sonucu çalışmalara başlandı. 

Kökten, Tersane Ziyaretine Devam Etti

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, beraberindeki heyetle birlikte tersane gezisine devam etti.

Alim Karaca Kargı’da Coştu, Coşturdu

Fethiye Belediye Başkanı ve CHP Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca, Kargı mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Karaca, Atatürk Caddesi esnaf ziyaretinin ardından Çalıca’da vatandaşlarla iftar yemeğine katıldı. Karaca, iftar yemeğinin ardından Kargı’da halkla buluştu.

İyi Partili Kadınlar, Kadınlar Gününde SED Medya’yı Ziyaret Ettiler

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı’nın eşi Nesrin Saatcı, İyi Parti Fethiye Meclis Üyesi Adayı Şenay Karademir ve İyi Partili Seval Kurnaz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle SED Medya’yı ziyaret ettiler. Sohbet havasında geçen ziyaretin ardından İyi Partili kadınlar SED Medya’nın kadın çalışanlarına karanfil takdim ettiler.

Başkan Adayı Kökten’den Ziyaretler

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, Çamköy Mahallesi’nde düzenlenen mevlit programına katıldı. Daha sonra Karaçulha Mahallesi’nde taziye ziyaretinde bulundu.

Başkan Akdenizli, ev ziyaretlerinde bulundu

Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, seçim çalışmaları kapsamında bir dizi ev ziyaretinde bulundu.

Başkan Karaca’dan Atatürkçü Düşünce Derneği Ziyaretinde Gençlere Müjdeler

Fethiye Belediye Başkanı ve aynı zamanda CHP’nin Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca, Atatürkçü Düşünce Derneği Fethiye Şube Başkanı Filiz Topçu ile Dernek yönetimini Bahriye Üçok Parkı’ndaki Dernek binasında ziyaret etti. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’nın ziyaretinde CHP’li bazı Meclis üyeleri de hazır bulundular.

Karaca'dan Pazar Ziyareti

Fethiye Belediye Başkanı ve aynı zamanda yeni dönem Başkan adayı Alim Karaca, klasikleşen pazar ziyaretlerine devam ediyor.

Karaca BBP İlçe Başkanı Tombak’a Ziyaret

Fethiye Belediye Başkanı ve CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, Büyük Birlik Partisi Fethiye İlçe Başkanı İsmail Tombak ve yönetimine nezaket ziyaretinde bulundu.

Esenköy’den Karaca’ya Destek Ziyareti

Fethiye Belediyesi’nin Esenköy’de yapmış olduğu çalışmalardan dolayı, bölgede yaşayan halk Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya hem teşekkür, hem de destek ziyareti gerçekleştirdi.

Saatcı’nın İlk Ziyareti FTSO’ya Oldu

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, seçim çalışmaları kapsamında ilk ziyaretini Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’na gerçekleştirdi.

Muğla Valisi Akbıyık’a ‘Yılın Pozitif Valisi’ Ödülü

Muğla Valisi İdris Akbıyık Uluslararası Radyocular Birliği tarafından yılın ‘Pozitif’ valisi seçildi. Vali Akbıyık’a ödülünü Uluslararası Radyocular Birliği Genel Başkanı Yusuf Erbaş Muğla Valiliği ziyaretinde verdi.

Kaymakam Yakuta, Vatandaşların İsteklerini Dinliyor

Hane ziyaretlerine devam eden Dalaman Kaymakamı Mesut Yakuta, Gürköy Mahallesi'nde ikamet eden Gökçeoğlu ve Türk ailelerine hane ziyaretinde bulundu.

Başkan Adayı Kökten’den Taziye Ziyaretleri

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, Çay ve Karaisaoğlu ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.

Başkan Uzundemir, Gencin Forma İsteğini Kırmadı

Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir kendisinden forma isteyen Hüseyin Uysal’ın isteğini yerine getirdi. Başkan Uzundemir Eskiköy Mahallesi ziyaretinde Uysal’ın formasını teslim etti.

Vali Akbıyık Yaralı Üsteğmen’i Ziyaret Etti

Muğla Valisi İdris Akbıyık, Köyceğiz Kaymakamı Mustafa Maslak ile Pençe-Kilit Harekât bölgesinde hain terör örgütü saldırısında yaralanan, tedavisinin ardından Köyceğiz'e ailesinin yanında dönen Üsteğmen Mutlu Duran'a ve Irak Hakurt bölgesinde görevdeyken patlayıcı madde kazası nedeniyle yaralan ve tedavisinin ardından ailesinin yanına dönen İstihkam Astsubay Kıdemli Çavuş Hasan Acar'a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

İlk Ziyareti Rektöre Yaptılar

Güneydoğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu (GGF) tarafından düzenlenen geleneksel gazeteciler teşvik ödül töreni için Gaziantep’e gelen Gazeteciler Valiliği ziyaret ederek Vali Yardımcısı İlker Eker ile biraraya geldi. Gazeteciler gününü kutlayan ve bu mesleğin kutsal olduğunu belirten Eker, “Gaziantep üretim gücüyle Türkiye’yi doyuracak kapasiteye sahip. Bu ilde görev yapmak büyük şans” dedi. 

Aday Adayı Atilla Küçükala’nın Ankara Ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Atilla Küçükala, Ankara programı kapsamında bir dizi ziyarette bulundu.