İnlice'nin Kronik Sorunu Kökten'in Girişimleriyle Çözüldü 

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, İnlice Mahallesi ziyareti esnasında kendisine iletilen plaja ulaşım sağlayan kavşağa trafik sinyalizasyon talebini çözüme kavuşturdu. Başkan Adayı Kökten'in girişimleri sonucu çalışmalara başlandı. 

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, İnlice Mahallesi ziyareti esnasında kendisine iletilen plaja ulaşım sağlayan kavşağa trafik sinyalizasyon talebini çözüme kavuşturdu. Başkan Adayı Kökten'in girişimleri sonucu çalışmalara başlandı. 
Göreve seçilmeden sorunların çözümünü sağlayan Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, İnlice halkının isteğine talepsiz kalmadı. Plaja ulaşım sağlayan kavşağa sinyalizasyon çalışmasını yerinde inceleyen Başkan Adayı Kökten, şimdiden vatandaşlardan tam not aldı. Böyle anlamlı bir çalışmaya öncülük ettiği için mutlu olduğunu söyleyen Kökten, göreve seçildiği takdirde tüm sorunları çözüme kavuşturacağını belirtti. 

İNLİCE HALKIMIZA HAYIRLI UĞURLU OLSUN
Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten yaptığı açıklamada, “Seçim çalışmalarımız kapsamında İnlice Mahallesi’ni de ziyaret ettik. Halkımızın sorunlarını ve taleplerini dinledik. Plaja ulaşım sağlayan kavşakta sürekli kaza olduğunu dile getirdiler. Bu durumun İnlice’nin kronikleşmiş bir problemi olduğunu anlattılar. Trafik sinyalizasyonu istediler. Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız, AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Sayın Fatma Betül Sayan Kaya, AK Parti Muğla Milletvekilimiz Sayın Yakup Otgöz ile görüştüm. Bu sorunun ivedilikle çözülmesi gerektiğini söyledim. Sağ olsunlar Karayolları Genel Müdürlüğü’ne konuyu aktardılar ve projeyi gündeme getirdik. Şu anda çalışmalar başladı. İnlice halkımıza hayırlı uğurlu olsun. Yıllardan bu yana beklenen bir çalışmayı da hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyorum. Görevde olup olmamam önemli değil, tüm mahallelerimizin bekleyen sıkıntılarını imkanlar ölçüsünde seçimden önce de çözüme kavuşturacağımı belirtmiştim. İnlice’de bu sorunu çözdük, ilçemizdeki diğer sorunları da kökten çözeceğiz” dedi. 

KISA BİR SÜREDE ÇALIŞMALARIN BAŞLAYACAĞINI TAHMİN ETMİYORDUK
Geçmiş dönem belediye meclis üyelerinden Ahmet Ali Dim, “Kronik hale gelen sinyalizasyon sistemi ile ilgili belediye başkan adayımızdan yardım istedik. Bu kadar kısa bir sürede çalışmaların başlayacağını tahmin etmiyorduk. Göcek ve İnlice halkı olarak teşekkür ediyoruz” açıklamasında bulundu. 

MUHAMMET KÖKTEN’İN GİRİŞİMLERİ SONUCUNDA ÇALIŞMALAR BAŞLADI
Belediye Meclis Üyesi Adayı İbrahim Külür açıklamasında, “İnlice ziyaretimiz esnasında halkımız kavşağa trafik ışıkları talebinde bulundu. Muhammet başkanın girişimleri sonucunda çalışmalar başladı. İmar planı ve plaj hususunda da isteklerde bulundular. Bu yönde de girişimlere başlandı. En kısa sürede çözüleceğine inanıyorum” ifadelerini kullandı. 

ÖZVERİSİNDEN VE GAYRETLERİNDEN DOLAYI KENDİLERİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM  
İşletmeci Vedat Kunduz, “Yıllardır burada kanayan bir yaramız vardı. Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten’in girişimleri ile çalışmalar başladı. Özverisinden ve gayretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN