Ziyaretleri Devam Ediyor Haberleri

Ziyaretleri Devam Ediyor Haberleri

Birleşik Krallık Ankara Büyükelçisi’nden Başkan Aras’a Ziyaret

31 Mart Yerel seçimlerinden sonra Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras’a tebrik ziyaretleri devam ediyor. Birleşik Krallık Ankara Büyükelçisi Jill Morris Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras’ı ziyaret etti.

Ukrayna Antalya Konsolosu’ndan Başkan Aras’a ziyaret

 31 Mart Yerel seçimlerinden sonra Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras’a tebrik ziyaretleri devam ediyor. Ukrayna Antalya konsolosu Oleksandr Voronin Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras’ı ziyaret etti ve yeni süreçte bölgede bulunan Ukrayna vatandaşlarının çokluğu sebebiyle bölgesel işbirliği, ortak çalışmalarının yapılabileceği konuları konuşuldu.

Hindistan İstanbul Başkonsolosu’ndan Başkan Aras’a ziyaret

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras’a 31 Mart yerel seçimlerinden sonra tebrik ziyaretleri devam ediyor. Hindistan İstanbul Başkonsolosu Shiri Mijito Vinito Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras’ı ziyaret ederek yeni süreçte Muğla’nın tanıtım stratejisinin yerel ve ulusal zeminden çok uluslararası zemine yayılması gerektiği, bu kapsamda bir tanıtım stratejisi değişikliğine gidilerek Muğla’nın bilinirliğinin artırılması için çalışmaların yapılacağı konuşuldu.

Ukrayna'lı Öğrenciler Azmak Turuna Katıldı

Muğla Valiliğinin koordinasyonunda Ukrayna’nın Sumy kentinden Muğla’ya gelen 13-15 yaş arası 40 öğrencinin Muğla ziyaretleri devam ediyor.

Aday Adayı Çaylı, ziyaretlerini sürdürüyor 

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Yusuf Çaylı, ziyaretlerini sürdürüyor. Sürekli halkın içinde olduğunu belirten Aday Adayı Çaylı, eşi Şerife Çaylı ile birlikte Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir’i makamında ziyaret etti. 

Şumur’a Ziyaretler Sürüyor

Geçtiğimiz haftalarda Seydikemer İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atanan İlkay Şumur’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. 

Başkan Akdenizli, Esnafları Ziyaretleri Devam Ediyor

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, esnafları ziyaret etti. Genç yaşlı herkesin ilgisiyle karşılaşan Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, “Seydikemer’imiz, halkımız için gece gündüz çalışıyoruz” dedi.

MHP Milletvekilli Adaylarının Bodrum Ziyaretleri Devam Ediyor

MHP Muğla Milletvekili Adayları Özlem Balcı, Şevket Tokur, Hilmi Başpınar'da MHP Muğla İl Başkanı Oğuz Akarfırat ile birlikte Bodrum'a geldiler.

Milletvekili Adayı Dikmen'in Ziyaretleri Devam Ediyor

Zafer Partisi 28. Dönem Muğla Milletvekili Adayı Müjgan Dikmen beraberinde Zafer Partisi Fethiye İlçe Başkanı Umut Hepdizdar ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ettiler. 

KAYMAKAM KARAMAN, 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ KUR’AN KURSU’NU ZİYARET ETTİ

Fethiye Kaymakam’ı Yusuf İzzet Karaman’ın ilçedeki ziyaretleri devam ediyor. Karaman son olarak, 15 Temmuz Şehitleri Kur’an Kursu’na bir ziyaret gerçekleştirdi

Köyceğiz’de okul ziyaretleri devam ediyor

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, ikinci dönem okul ziyaretlerine başladı.

Seydikemer'e geçmiş olsun ziyaretleri devam ediyor

AK Parti MKYK Üyesi ve Ankara Milletvekili Lütfiye Selva Çam ile AK Parti Sivas Milletvekili ve TBMM Çevre Komisyonu Üyesi Semiha Ekinci, afet bölgesi ilan edilen Seydikemer'e gelerek yangınzede vatandaşların acılarını paylaştı. Orman yangınlarında evleri, hayvanları ve araçları yanan vatandaşları ziyaret eden AK Partili Vekiller; “İnşallah en kısa sürede el birliğiyle bölgeden afetin izlerini sileceğiz” dediler.

Özdemir’den Baki’ye hayırlı olsun ziyareti

Geçtiğimiz günlerde Fethiye Sosyal Hizmetler Müdürü olarak atanan Tuğba Baki’ye hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Türkiye Görme Engelliler Derneği Muğla Şube Başkanı Mehmet Özdemir, eşiyle birlikte Fethiye Sosyal Hizmetler Müdürü Tuğba Baki’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

Başkan Yakup Otgöz'e Hayırlı Olsun Ziyaretleri Devam Ediyor

Seydikemer Belediye Yeni Hizmet Binasının hizmete açılmasının ardından Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz'e hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Esnaflardan Selçuk Selvi’ye tam destek

Vatan Partisi Belediye Başkan Adayı Selçuk Selvi’den esnaf ziyaretleri devam ediyor. Seçime az bir süre kala çalışmalarına hız veren Vatan Partisi heyeti tek tek esnafları ziyaret ederek sohbet etti.

TEBRİK ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı kurum, kuruluş ve Oda üyelerinin tebriklerini kabul etti.

Mahalle ziyaretleri devam ediyor

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Seydikemer Ak Parti İlçe Başkanı Eczacı Salih Gümüş, Seydikemer Ak Parti ilçe yönetim kurulu üyeleri Murat Demir, Tezcan Marangoz, İsmet Saraç ve Arif Yıldız ile birlikte mahalleleri gezerek vatandaşların arz ve taleplerini yerinde dinledi.

FTSO’nun Üye Ziyaretleri Devam Ediyor

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasınca üye işletmelerin sorun ve önerilerinin öğrenilmesi amacıyla yapılan ziyaretler devam ediyor. FTSO üyesi işletmeler ziyaretlerde 3 Nisan tarihinde yapılacak Teleferik Projesi ihalesi konusunda bilgi isterken, Fethiye'nin hayalini gerçekleştirdiği için de FTSO Başkanı Akif Arıcan ve ekip arkadaşlarına da teşekkür ettiler.

Muhtarların Teşekkür Ziyaretleri Devam Ediyor

Seydikemer Mahalle muhtarları Başkan Otgöz’ü ziyaret ederek yapılan hizmetler için teşekkür etmeye devam ediyorlar.

Çevik Kuvvete Başsağlığı Ziyareti

İstanbul'da geçen hafta meydana gelen hain bombalı terör saldırısında şehit olan 37'si polisimiz için Fethiye Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet birimine başsağlığı ziyaretleri devam ediyor.