Aday Adayı Çaylı, ziyaretlerini sürdürüyor 

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Yusuf Çaylı, ziyaretlerini sürdürüyor. Sürekli halkın içinde olduğunu belirten Aday Adayı Çaylı, eşi Şerife Çaylı ile birlikte Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir'i makamında ziyaret etti. 

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Sohbet havasında geçen ziyarette AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Yusuf Çaylı, Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir’e çiçek takdim etti. Çalışmaları hakkında bilgiler aktaran Aday adayı Çaylı, Fethiye’de hayata geçirilecek önemli projeler ile hem marka değerinin yükseleceğini hem de esnafların kazançlarının artacağını dile getirdi.  

Ziyarette konuşan AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Yusuf Çaylı, “Çalışmalarımız kapsamında Fethiye Esnaf ve Sanatkârlar Odası’na ziyarette bulunduk. Aday adaylığımızı açıklamamızın ardından yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Nazik karşılamalarından dolayı Mehmet başkana teşekkür ediyorum. Yerel seçimler hakkında istişarelerde bulunduk. Her şeyin hayırlısı olsun” şeklinde ifadeler kullandı. 

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir açıklamasında, “Yusuf ağabeyim Adalet ve Kalkınma Partisi’nden adaylığını açıkladı. Kendisi uzun yıllar Karaçulha halkına çok büyük hizmet vermiştir. Her zaman da bizim yanımızda olmuştur. Bizim sorunlarımızı dinleyen, sohbet eden bir şahsiyettir. Çıktığı bu yolda kendisine başarılar diliyorum” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN