Fethiye Basket bu kez affetmedi

Türkiye Erkekler Bölgesel Lig B grubu 3. Hafta maçında Çorlu Belediyesini konuk eden Fethiye Basket çok çekişmeli geçen maçtan 69-65 galip ayrıldı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Türkiye Erkekler Bölgesel Lig B grubu 3. Hafta maçında Çorlu Belediyesini konuk eden Fethiye Basket çok çekişmeli geçen maçtan 69-65 galip ayrıldı.

Çok sayıda taraftarın büyük bir heyecanla izlediği karşılaşmaya takımımız Ümit Köksal, Orkun Şenel, Hasan Yıldız, Berat Gümüş, Evren Sönmezcan beşi ile başladı. Fethiye Basket ilk periyot oyun üstünlüğünü rakibine kabul ettirdi ve 22 – 13 ile kenara geldi. Karşılıklı sayılarla geçen ikinci periyotta Çorlu Belediyesi, takımımızın sert savunmasına aynı dirençle karşılık verirken oyunu dengeledi ve ilk devre 36-28 Fethiye Basket üstünlüğü ile sona erdi.

Üçüncü periyot rakip potaya 17 sayı atan takımımız kendi potasında 13 sayı gördü ve son periyota 53-41 üstünlükle girdi. Final periyotunda son 2 dakikaya 66-58 önde giren takımımız Çorlu molası sonrası iki hücumdan boş dönerken kendi potamızdaki sayılara engel olamayınca son 1 dakikaya 66-62 önde girdi. Karşılaşmanın bitimine 23 saniye kala Tolga Munzur’un 3 sayılık basketi ile farkı 1 e indiren Çorlu Belediyesi kalan bölümde sayı üretemedi ve yapılan taktik faullere Ümit Köksal ve Berat Gümüş’ün serbest atışları ile cevap veren ekibimiz zorlu karşılaşmayı 69-65 kazanmasını bildi.

Ekibimizde 27 sayı ve 3 asist 2 ribauntluk performansı ile Ümit Köksal yıldızlaşırken , ona 14 sayı 12 ribaunt 2 asist ile Evren Sönmezcan , 10 sayı 7 ribaunt ile Berat Gümüş , 8 sayı 2 ribaunt ile Çağlar Gürle , 6 sayı 2 asist 3 top çalma ile Hasan Yıldız eşlik etti.

Türkiye Erkekler Bölgesel Lig B grubunda alınan diğer sonuçlar ve puan durumu ise şöyle oluştu.

Muş Spor 1917 – Nilüfer Belediye Spor Şahinkaya  61 – 116

Erzincan Gençlik – Antalya Spor Gelişim  94 – 51

 

Fethiye Basket 4. Hafta maçında 7 Mart Salı günü Antalya Spor Gelişim deplasmanında galibiyet kovalayacak.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN