Fethiye Basket Galibiyetle Başladı

Türkiye Erkekler Bölgesel Lig 'de mücadele eden takım sezonun ilk maçında Denizli Yüksek Çıta Spor Kulübü engelini 77-55 lik sonuçla geçti.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Türkiye Erkekler Bölgesel Lig ‘de mücadele eden takım sezonun ilk maçında Denizli Yüksek Çıta Spor Kulübü engelini 77-55 lik sonuçla geçti.

Maça Ümit Köksal, Orkun Şenel, Hasan Yıldız, Can Tuğ ve Evren Sönmezcan beşi ile başlayan Fethiye Basket takımı, maçın ilk periyotunu 22-14 lük skorla geçti. İkinci periyot oyun üstünlüğünü eline alan Fethiye Basket üst üste bulduğu sayılarla farkı açtı ve soyunma odasına 50-28 lik skorla gitti. Üçüncü periyotta Denizli Yüksek Çıta oyuna denge getirse de Fethiye Basket takımı farkı korudu ve son periyota 65-42 ile önde girdi. Son periyot karşılıklı basketlerle geçerken maç 77-55 Fethiye Basket üstünlüğü ile sona erdi.

 

Karşılaşmada Evren Sönmezcan 19 sayı 12 ribaunt 2 top çalma ile maçın en skorer oyuncusu olurken ona 11 sayı 6 ribaunt 2 asist ile Hasan Yıldız , 10 sayı 2 ribaunt 3 asist ile Emin Akyiğit , 8 sayı 17 ribaunt 4 asist ile Can Tuğ , 8 sayı 4 Ribaunt 2 asist ile Orkun Şenel , 7 sayı 2 ribaunt 3 asist ile Ümit Köksal eşlik etti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN