Fethiye Beşiktaş Futbol Okulu Açıldı

Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneği tarafından Fethiye Beşiktaş Futbol okulu açıldı. Dün düzenlenen sözleşme töreni ile Fethiye Beşiktaş Futbol Okulu teknik direktörlüğüne Bahtiyar Baranlıoğlu getirildi. Düzenlenen töreninde Bahtiyar Baranlıoğlu ile 3 yıllık sözleşme imzalandı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneği tarafından Fethiye Beşiktaş Futbol okulu açıldı. Dün düzenlenen sözleşme töreni ile Fethiye Beşiktaş Futbol Okulu  teknik direktörlüğüne Bahtiyar Baranlıoğlu getirildi. Düzenlenen  töreninde Bahtiyar Baranlıoğlu ile 3 yıllık sözleşme imzalandı.

Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneği Başkanı  Özkan Torunoğulları sözleşme töreninde yapmış olduğu açıklamada “Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneği olarak Fethiye Beşiktaş Spor Okulları’nı almış bulunuyoruz. İlk olarak ta Fethiye Beşiktaş Futbol Okulu’nu açtık. Bizlerin bu okulu açmamızdaki en büyük amacı Fethiye’mize bir değer kazandırmak aynı zamanda da çocuklarımıza sporu özendirmektir. Beşiktaş’ın resmi derneği olarak kişisel değil kurumsal bir kimlikle hareket ediyor olmamız, gelecek adına çocuklarımıza iyi bir yatırım yapabilmek ve burada yetişecek sporcularımızın da Beşiktaş gibi üst kimliğe sahip spor kulüplerine kazandırabilmesidir. Ben inanıyorum ki hem Fethiye Spor da hem de Beşiktaş ta oynayacak iyi futbolcular yetiştireceğiz. Bundan sonrası içinde sırasıyla basketbol, voleybol, boks ve jimnastik branşlarında da spor okulları açmaya devam edeceğiz. Antrenör olarak ta Sayın Bahtiyar Baranlıoğlu ile 3 yıllık bir sözleşme imzaladık. 3 senelik sözleşme yapmamızın sebebi Bahtiyar Hocamıza olan güvenimiz ve başarının istikrardan geliyor olmasıdır. Bütün Fethiye ve Beşiktaş sevdalılarını spor okullarımıza kayıt için bekliyoruz” dedi.

Fethiye Beşiktaş Futbol Okulu  teknik direktörü  Bahtiyar Baranlıoğlu’da açıklamasında “Öncelikle Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneği Başkanı  Özkan Torunoğulları’na teşekkürlerimi sunuyorum. Amacımız Fethiye’de Beşiktaş Spor okullarını aktif bir hale getirmektir. Biz de ilk önce Beşiktaş Futbol Okulunu açtık. Amacımız yetenekli oyuncuları Beşiktaş spor kulübüne ve Fethiyespor’a kazandırmak. 5 ve 16 yaş gruplarında faaliyet göstereceğiz” dedi.  Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Baranlıoğlu “Profesyonel  olarak 10 yıldır antrenörlük yapmaktayım. Antrenörlük öncesi futbol oynadım, Spor Akademisi  mezunuyum  ve  Fethiyespor’da da futbol oynadım” dedi.                       

 

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN