Avcı, 'Çalış 12 ay turizm bölgesi'

Havaların ısınmasıyla yerli ve yabancı turistin tercihi haline gelen Türkiye'nin tatil cenneti Fethiye, vatandaşlara çeşitli imkânlar sunuyor. Doğasıyla ve deniziyle hayran bırakan Fethiye, Çalış plajı, Ölüdeniz bölgesi gibi yerlerle de vatandaşa çeşitli olanaklar sunmaya devam ediyor.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Volkan YENGEL

Fethiye’de turizm sezonu başladı. Acente sahibi ve turizmci Ozan Avcı ise başlayan turizm sezonu hakkında konuştu. Yapılan yatırımlar sonrasında Çalış bölgesinin 12 ay turizme döndüğünü belirten Avcı, Ölüdeniz’in ise bu sene sezona yavaş başladığını söyledi.

“Çalış bölgesi 12 ay turizme dönmüş durumda”

Turizmci Ozan Avcı, “Ölüdeniz ve Hisarönü bölgesi biraz sezona yavaş başladı. Çalış bölgesi ise sezon için 12 aya dönmüş durumda. Çalış esnafı da bu durumdan memnun. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca Çalış bölgesine güzel yatırımlar yaptı. Çalış Turizm ve Tanıtma Derneği (ÇALIŞDER) Başkanı Mete Ay ise uzun yıllardır görevde ve başarılı işler yapıyor. Belediye ile uyumlu çalışmaları sonucunda güzel işler ortaya koyuyor. Dalaman Havalimanı’na bu sezon 2 milyon turist geleceği söyleniyor. Bu durumun da bölgeye katkı sunacağını düşünüyorum.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN