FETHİYE ESKRİM KULÜBÜ BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR

Kuruluş sürecini tamamlayan Fethiye Eskrim Kulübü eskrim antrenörü Hasan İşyar ile çalışmalarını sürdürüyor. Fethiyeli eskrim sporcuları antrenör Hasan İşyar yönetiminde 2017 yılında da başarılı dereceler kazandırdı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Kuruluş sürecini tamamlayan Fethiye Eskrim Kulübü; eskrim antrenörü Hasan İşyar ile çalışmalarını sürdürüyor.  Fethiyeli eskrim sporcuları;  antrenör Hasan İşyar yönetiminde 2017 yılında da başarılı dereceler kazandırdı.

Sene başından beri  1 sporcu altın, 2 sporcu gümüş ve 8 sporcunun bronz madalya aldığı karşılaşmalarda; 25-26 Ocak,2017 tarihinde İstanbul’da yapılan  Boğaziçi Kupası Açık Turnuvasında; Süper minik bayanlar Flore dalında  Lidya Koçgazi birinci olurken Doğa Nevval Ayyüce’de   bronz madalya ile üçüncü oldu.  Süper minik erkekler flöre  dalında da; Halis Genç üçüncü olarak  bronz madalya aldı. 28-29 Nisan,2017 tarihinde Antalya’da düzenlenen  uluslararası çocuk turnuvasına katılan Fethiye Eskrim Kulübü;  Süper minik bayanlar Flöre dalında Lidya Koçgazi birinci olurken  Elif Su Ay ise bronz madalya ile döndü…

 

En son olarak geçtiğimiz hafta 13-14 Mayıs 2017 tarihinde Ankara’da düzenlenen  Açık  Turnuvaya katılan Fethiye Eskrim Kulübü sporcularından Süper minik bayanlar Flöre dalında Lidya Koçgazi üçüncü oldu. Süper minik erkeklerde Halis Genç bronz madalya,  Minik bayanlar Flöre dalında Lidya Koçgazi  bronz madalya alarak Fethiye’ye döndüler.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN