'Fethiye'nin Basketbolda İki Takım Lüksü Yok'

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Kanal F ekranlarında canlı yayın konuğu olarak katıldığı programda Belediyespor ve Fethiye'de yeni kurulan Fethiye Basket Spor Kulübü'yle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Kanal F ekranlarında canlı yayın konuğu olarak katıldığı programda Belediyespor ve Fethiye’de yeni kurulan Fethiye Basket Spor Kulübü’yle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Başkan Saatcı, “Fethiye’nin iki profesyonel basketbol takımını kaldıracak ne gücü var, ne de böyle bir lüksü var. Bu iki takım birleşip tek takım olacak. Tek takım olsun, güçlü olsun, hedefi yüksek tutalım” dedi.

Belediyespor’un 13 branşta büyük başarılar elde ettiğini, Türkiye şampiyonluklarını ve dereceleri, milli sporcuları, bölge birinciliklerini, birçok büyük kulübe Fethiye’den sporcu gönderdiklerini aktaran Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Fethiye’de kurulan Fethiye Basket spor kulübüyle ilgili de düşüncelerini canlı yayında kamuoyu ile paylaştı. Başkan Saatcı, ““13 spor branşında Türkiye dereceleri, milli takım sporcularıyla dolu bir Belediyespor görüyoruz. Şimdi Fethiye basket diye bir kulüp kuruldu. Fethiye iki basketbol takımını kaldıramaz. Bu iki takımda bizim takımımız. Ben bu iki takımı sezon sonunda bir araya getireceğim. Tek takıma dönüştüreceğiz. Fethiye’nin iki profesyonel basketbol takımını kaldıracak ne gücü var, ne de böyle bir lüksü var. Bu iki takım birleşip tek takım olacak.. Ben bu işin içindeyim. Bu rekabet zarar verirse, Fethiyespor adı altında tek bir basketbol takımına dönüştüreceğiz. Ya da Fethiye Belediyespor adı altında bir araya getireceğiz. Çünkü, Fethiye Belediyesi halkın belediyesi, partisiz bir belediyeyiz. İki takımda başarılı gidiyor. Ben bu tarz rekabetten rahatsızım. Sezon sonunu bekliyorum. Sezon sonu, ‘arkadaşlar bir gelin bakalım’ diyeceğim. Gücümüzü birleştirelim, çıkacaksak 2.lige çıkalım. Hedefi yükseltelim. Kendi kendimize rekabet ederek, enerjimizi kaybetme lüksümüz yok, o kadar paramız da yok. Fethiye’nin spor anlamında sokağa atacak parası yok. Biz birlik ve beraberlikten bahsederken, Fethiye’de iki basketbol takımı lüks. Tek takım olacak, güçlü olacak” dedi.

 

Başkan Saatcı ayrıca ODTÜ, Fenerbahçe, Şişecam ve Koç Üniversitesi takımlarının Fethiye’ye kamp için geldiklerini duyurdu. Bu takımların Fethiye’deki otellerde konakladığını söyleyen Saatcı, ‘kürek takımımızın geldiği noktayı da hep birlikte görüyoruz’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN