'Fethiyespor maçından puan ya da puanlarla dönmek istiyoruz'

TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta Fethiyespor, 7. Hafta mücadelesinde evinde Denizlispor'u ağırlayacak. Denizlispor Teknik Direktörü Bülent Ertuğrul, 'Fethiyespor maçından puan ya da puanlarla dönmek istiyoruz' dedi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 7. hafta maçında Pazar günü deplasmanda Fethiyespor ile karşılaşacak olan Denizlispor, hazırlıklarını Haluk Ulusoy Tesislerinde sürdürdü. Teknik Direktörü Bülent Ertuğrul nezaretinde bu akşam yapılan antrenmanda, futbolcuların oldukça mutlu oldukları gözlendi. Ligde son 3 maçtan 7 puan toplayarak iyi bir ivme yakalayan yeşil siyahlılar, Fethiyespor deplasmanından da puanla dönerek, çıkışını sürdürmenin hesaplarını yapıyor.
Denizlispor Teknik Direktörü Bülent Ertuğrul yaptığı açıklamada: “Fethiyespor maçının hazırlıklarını sürdürdüklerini kaydeden Denizlispor Teknik Direktörü Bülent Ertuğrul, “Rakibimiz ligin güçlü takımlarından biri. Zor bir deplasman olacağını biliyor ve buna göre çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sakatlıkları bulunan Gökhan Süzen ve Berkant Gündem dışında eksiğimiz yok. Cezası sona eren Bekir Turaç Böke bu maçta takımdaki yerini alacak. Hedefimiz son haftalardaki çıkışımızı sürdürmek ve bu zor deplasmandan puan ya da puanlarla dönmek” dedi.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN