Marmarisli Muharip Gaziler TCG Anadolu'yu ziyaret etti

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Marmaris Temsilciliği'ne bağlı gaziler, TCG Anadolu gemisini ziyaret ederek görevli komutanlar ile eski günleri yd ettiklerini belirtti.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Marmaris Temsilciliği’ne bağlı gaziler, TCG Anadolu gemisini ziyaret ederek görevli komutanlar ile eski günleri yâd ettiklerini belirtti.

Marmaris Aksaz Deniz Üs Komutanlığı’nda konuşlu dünyanın ve Türkiye’nin ilk SİHA savaş gemisi TCG Anadolu Gemisi Marmaris’te yaşayan muharip gazileri ağırladı. Gaziler, gemi komutanları ile gemiyi gezerek teknik donanımları ile ilgili bilgi aldı.

Muharip Gaziler Derneği Marmaris Temsilcisi Azmi Özkan ‘’ Ülkemizin ve ordumuzun gurur kaynağı olan TCG Anadolu gemisini ziyaret etmekten onur duyduk. Bizi çok güzel ağırladılar, içimizde gazi deniz subayı arkadaşlarımız da var, teknolojinin bu kadar ilerlemiş olmasından ve ordumuzun bu teknolojilerde önderlik yapıyor olmasından ayrı bir gurur duyduk‘’ diyerek Aksaz Deniz Üs Komutanlığına ve TCG Anadolu Gemisi Komutanları ve personeline kendilerini ağırladıkları için teşekkürlerini iletti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN