FETHİYESPOR'DA TRANSFERLER DEVAM EDİYOR

ÖMÜRCAN YILDIRIMLI , ONUR GARİP , CİHAN ŞENTÜRK FETHİYESPOR`DA

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

ÖMÜRCAN YILDIRIMLI FETHİYESPOR`DA

Fethiyespor, geçtiğimiz sezon İnegölspor`da oynayan genç oyuncu Ömürcan Yıldırım ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Fethiyespor tesislerinde yapılan görüşmeler sonrasında Ömürcan ve kulübüyle anlaşmaya varılarak oyuncuyla 2 yıllık anlaşmaya varıldı.

Futbola Tavşanlı Linyitspor`da başlayan Ömürcan, sağ kanatta oynuyor. PTT 1.Lig`de evimizde oynadığımız ve 2-2 berabere kaldığımız maçta takımının ilk golünü kaydetmişti. 

Fethiyespor`a geldiği için mutlu olduğunu söyleyen Ömürcan taraftarları çok iyi tanıdığını ve karşılarına çıkacağı günü sabırsızlıkla beklediğini dile getirdi.

ONUR GARİP FETHİYESPOR`DA
Fethiyespor, tecrübeli forvet oyuncusu Onur Garip ile 2 yıllık anlaşmaya vardı.

Fethiyespor kulüp binasında yapılan görüşmeler sonrası anlaşmaya varılan Onur Garip kendisini yeniden Fethiyespor`lu yapan sözleşmeyi imzaladı.

27 yaşındaki tecrübeli forvet 2008 yılında da Fethiyespor forması giymiş ardından sırasıyla Gençlerbirliği, Hacettepe, Kastamonu, Şanlıurfa, Hatay, Kırklareli, Gaziosmanpaşa ve son olarak Kocaeli Birlik formasını terletti.

Kariyerinin son yılında 26 maçta 12 gol kaydeden tecrübeli oyuncu toplamda 223 resmi maçta 65 gol kaydetti.

Fethiyespor`a yeniden geldiği için mutlu olduğunu söyleyen Onur Garip, artık daha tecrübeli olduğunu ve yeni sezonda elinden gelenin en iyisini yapacağını söyledi.

CİHAN ŞENTÜRK FETHİYESPOR`DA

 Fethiyespor, son olarak Niğde Belediyespor`da forma giyen tecrübeli eldiven Cihan Şentürk ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

 

29 yaşındaki tecrübeli kaleci kariyerine bir şampiyonluk daha eklemek istediğini ve Fethiyespor`un kalesinin güvende olduğunu söyledi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN