FTSO üyelerine özel yüzde 15 indirim yapılacak    

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası ile Varlık Akademi Çocuk Kulübü arasında imzalanan protokol uyarınca FTSO üyelerine özel yüzde 15 indirim yapılacak.     

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ile Varlık Akademi Çocuk Kulübü Kurucusu Tuba Gök Güran tarafından 9 Haziran Cuma günü imzalanan protokolle Varlık Akademi’de Oda üyelerine özel indirim sağlandı. İndirim protokolü uyarınca Varlık Akademi Çocuk Kulübü’nden hizmet alan Oda üyelerinin ve üyelerin çalışanlarının 1. derece yakınlarına liste fiyatı üzerinden yüzde 15 indirim uygulanacak. 

Üye indirim protokolleri ile üyelerinin iş yaşamının yanı sıra sosyal yaşamlarına kolaylık getirmeyi hedeflediklerini vurgulayan Başkan Osman Çıralı, çocuklara yapılan yatırımın geleceğe yapılan en ciddi yatırım olduğunu kaydetti.

Varlık Akademi Çocuk Kulübü Kurucusu Tuba Gök Güran da protokolün hayırlı olmasını dileyerek, FTSO üyelerinin, Oda üyesi olduklarını belgeleyen Oda Kimlik Kartı ya da Faaliyet Belgesi ile başvurmaları halinde indirimden yararlanabileceğin söyledi. 

FTSO üyeleri ve birinci derece yakınlarının faydalanabileceği yüzde 15 oranındaki indirim 1 yıl süreyle geçerli olacak.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN