FTSO'DAN FETHİYESPOR'A TAM DESTEK

Süper TOTO 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Fethiyespor'a destek veren Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akif Arıcan, Fethiyespor'un logosuna atıfta bulunarak, 'Kalbimize sahip çıkalım. Pazar günü Fethiyespor maçında buluşalım' dedi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Süper TOTO 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Fethiyespor’a destek veren Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akif Arıcan, Fethiyespor’un logosuna atıfta bulunarak, “Kalbimize sahip çıkalım. Pazar günü Fethiyespor maçında buluşalım” dedi.

 Fethiyespor’a destek açıklaması yapan FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan, “Tarım, turizm ve ticaret alanında bölgenin öncü ilçesi olan Fethiyemiz, sportif aktivitelerde de yıllar yılı adından söz ettirmeyi başarmıştır. Bu başarıda en büyük pay sahiplerinden biri de, hiç kuşku yok ki, ilçemizin önemli bir değeri olan, spora her daim sahip çıkan Fethiyespor olmuştur. Takımımız, mücadele ettiği Spor Toto İkinci Lig Beyaz Grup’ta hayli kritik zamanlar geçirmektedir. Ligin bitimine dört hafta kala kümede kalma amacı için gayret gösteren takımımız, her zamankinden daha fazla desteğe ihtiyaç duymaktadır.” diye konuştu.

 Arıcan’dan Fethiyelileri Fethiyespor’a destek vermeye davet etti

 

Fethiyesporun pazar günü saat 15:00’te, Fethiye Şehir Stadı’nda Zonguldak Kömürsporla yapacağı maça tüm Fethiyelileri davet eden Arıcan, “Bugüne kadar yaşattıklarıyla ilçeye sayısız başarı, sayısız anı tattıran takımımıza destek olmak adına yapılacak en önemli şey, Fethiyesporumuzun yanında olmaktır.  Bu bağlamda, Pazar günü saat 15:00’te, Fethiye Şehir Stadı’nda Zonguldak Kömürspor’u konuk edecek. Takımımızın bu önemli maçına tüm Fethiye halkı olarak destek verelim” diye konuştu. Arıcan,takımımızın logosuna da atıfta bulunarak, kalbimize sahip çıkalım, mücadeleye ortak olalım.” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN