Asayiş

ASAYİŞ Haberler, Son dakika diğer haberleri oku

Asayiş Haberleri

Tekne karaya oturdu, göçmen kaçakçısı yakalandı

Muğla’nın Fethiye ilçesi açıklarında karaya oturan özel tekne içinde 5 düzensiz göçmen ve bir göçmen kaçakçısı yakalandı.

Parkta oturan husumetlisini silahla yaraladı

Muğla'nın Ortaca ilçesinde parkta çocuğu ve arkadaşları ile oturan şahıs, husumetlisi olduğu öğrenilen kişi tarafından silahla ateş edilerek yaralandı.

Kaza sonrası şoka girdi

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir motosiklet ile cipin karıştığı kazada motosiklet sürücüsü yaralandı.

Ortaca'da şüpheli ölüm

Muğla’nın Ortaca ilçesinde bir ağacın dibinde vatandaşlar tarafından boynuna ip dolanmış halde erkek cesedi bulundu.

Tur otobüsü öğrenci servisine çarptı. 1 ölü 59 yaralı

Muğla-Denizli yolu üzerinde kalp krizi geçiren tur otobüsü şoförü, öğrenci servisine çarptı. Tur otobüsü şoförünün hayatını kaybederken yaralanan 59 kişi hastaneye kaldırıldı.

Menteşe'de polise araba çarptı

Menteşe'de karşıdan karşıya geçmek isteyen polise araba çarptı.

Devrilen tırın dorsesindeki odunlar ikinci bir kazaya neden oldu: 4 yaralı

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde devrilen tırın dorsesinden yola savrulan odunlar ikinci bir kazaya neden oldu. Odunlara çarparak takla atan otomobildeki 3 kişi ve tır sürücüsü yaralandı.

Mobilya atölyesinde korkutan yangın

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir mobilya atölyesinin bahçesinde çıkan yangın, tarım arazileri ile makilik ve ormanlık alana sıçramadan söndürüldü.

Yatağan Belediyesi’nden Kaza İle İlgili Açıklama Geldi

Yatağan İlçesi'nde geçtiğimiz günlerde İnönü Bulvarı’nda araba çarpması sonucu 9 yaşındaki ilkokul öğrencisi Merve Arık’ın ağır yaralanmasına neden olan kazayla ilgili Yatağan Belediyesi’nden açıklama geldi. Açıklama da, “Bu tatsız olayın ardından sosyal medya üzerinden maalesef gerçeği yansıtmayan ve Yatağan Belediyesi ile Belediye Başkanımız Mustafa Toksöz’ü zan altında bırakmaya yönelik hakarete varan paylaşımları üzülerek görmekteyiz” denildi.

Marmaris ve Datça'da 40 düzensiz göçmen kurtarıldı

Marmaris ve Datça ilçelerinde Yunan Sahil Güvenlik ekipleri tarafından Türk karasularına geri itilen 40 düzensiz göçmen kurtarıldı.

Bodrum'da 39 göçmen kurtarıldı

Muğla'nın Bodrum ilçesi açıklarındaki 2 olayda Yunanistan unsurlarınca Türk karasularına itilen 39 düzensiz göçmen, Türk Sahil Güvenlik ekiplerince kurtarıldı.

Beyzbol sopalı kavgada cadde savaş alanına döndü

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 2 grup arasında çıkan ve sopaların kullanıldığı kavgada 2 kişi yaralandı. Kavga anı çevredeki vatandaşlar tarafından görüntülendi.

Sazlık ve kovalık alanda çıkan yangın kontrol altına alındı

Muğla’nın Köyceğiz İlçesinde sazlık ve kovalık alan yangını Köyceğiz İtfaiye Grup Amirliği ekipleri Muğla Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri tarafından söndürüldü.

Direksiyon hakimiyetini kaybeden araç sulama kanalına düştü

Muğla’nın Dalaman İlçesinde direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü sulama kanalına düştü.

Menteşe’de bisiklet hırsızlığı güvenlik kamerasına yansıdı

Muğla'nın Menteşe İlçesi Muslihittin Mahallesi Mehmet Zekai Özbek Sokak üzerinde bulunan işyeri önünde bisiklet hırsızlığı meydana geldi.

Marmaris’te 36 düzensiz göçmen kurtarıldı

Marmaris ilçesi açıklarında Yunanistan Sahil Güvenlik ekipleri tarafından Türk karasularına geri itilen iki ayrı lastik bot içindeki 36 düzensiz göçmen kurtarıldı.

NARKO’dan sentetik ecza çetesine operasyon

Şehir dışından Fethiye'ye gelen ve sadece özel reçete ile satılan Sentetik eczaları sahte reçeteyle temin ettikleri ve piyasaya sürecekleri ihbarı üzerine harekete geçen Fethiye Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri yaptıkları operasyonda 4 kişiyi gözaltına aldı.

Beton mikseri devrildi: 1 yaralı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde devrilen beton mikserinin sürücüsü hafif şekilde yaralandı.

Marmaris’te 18 düzensiz göçmen kurtarıldı

Marmaris ilçesi açıklarında Yunanistan Sahil Güvenlik ekipleri tarafından lastik bot içeresinde Türk karasularına geri itilen 18 düzensiz göçmen kurtarıldı.