Asayiş

ASAYİŞ Haberler, Son dakika diğer haberleri oku

Asayiş Haberleri

Menteşe’de otomobil tarlaya uçtu: 2 yaralı

Muğla'nın Menteşe İlçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobilin tarlaya uçması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Bodrum’da orman yangını

Muğla'nın Bodrum ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıktı.

Kıyıkışlacık’ta ormanlık alanda yangın başladı

Milas'ın Kıyıkışlacık Mahallesi'nde ormanlık alanda yangın başladı.

Spor otomobili ile Bodrum’da kaza yaptı

Survivor Türkiye yarışmasında performansı ve ortaya koyduğu karakter ile 6 ay boyunca en dikkat çeken isim olan ve yarışmada finale kadar yükselen Yiğit Alp Poyraz, Bodrum'da kaza yaptı. Poyraz'ın kullandığı otomobile bir tırın çarptığı kaza, şans eseri maddi hasarla atlatıldı.

Yol kenarında ölü bulundu

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir kişi, yol kenarında elektrikli bisikletle kaza yapmış halde ölü bulundu. Vatandaşın geçirdiği kalp krizi sonrası kaza yaptığı sanılıyor.

Kontrolden çıkan kamyon şarampole devrildi

Muğla’nın Milas ilçesinde kontrolden çıkan kamyonetin devrilmesi sonucu bir kişi yaralandı.

Barajda kaybolan gencin cansız bedenine ulaşıldı

Muğla’nın Milas ilçesinde arkadaşlarıyla barajda buluşan ve daha sonra kendisinden haber alınmayan gencin cansız bedenine ulaşıldı.

Marmaris'te 39 göçmen kurtarıldı

Marmaris ilçesi açıklarında Yunanistan Sahil Güvenlik ekipleri tarafından 4 can salına bindirilerek Türk karasularına geri itilen toplam 39 düzensiz göçmen kurtarıldı.

Yelkenlide 63 düzensiz göçmen yakalandı

Muğla’nın Bodrum ilçesi açıklarında 63 düzensiz göçmen yakalandı.

Kayıp genç barajda aranıyor

Muğla'nın Milas ilçesinde arkadaşlarıyla buluşan ve daha sonra kendisinden haber alınmayan bir kişinin kaybolması üzerine arama çalışması başlatıldı. Şahsın en son baraj çevresinde görüldüğü bilgisi üzerine barajda arama başlatıldı.

Yeşil Vatan’ın yeni bekçileri İnsansız Hava Araçları

Dünyada İnsansız Hava Araçları'nı (İHA) kullanan ilk ülkelerden birisi olan Türkiye'de son bir ay içinde 103 adet orman yangınının İHA'lar tarafından ilk tespiti yapıldı.

Sahte içki ve kaçakçılık operasyonunda yakalanan 6 şüpheli tutuklandı

Muğla'da düzenlenen sahte içki ve kaçakçılık operasyonunda gözaltına alınan 14 zanlıdan 6'sı tutuklandı.

Bodrum’da tekneyle kaçarken yakalanan FETÖ’cüler tutuklandı

Muğla'nın Bodrum ilçesi Karaada açıklarında Fetullahçı Terör Örgütü-Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) suçundan ordudan ihraç ve açıkta olan 6 askeri personel tekne ile kaçış hazırlığında iken yakalandı. Hakim karşısına çıkartılan 6 kişi tutuklandı.

Motosiklet ve otomobilin karıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti

Muğla'nın Marmaris ilçesinde motosiklet ve otomobilin karıştığı trafik kazasında bir kişi hayatını kaybederken, kaza anı anbean kameralara yansıdı.

Fethiye'de iki işyerinin çatısı alev alev yandı

Fethiye Kordon Boyu, Paspatur Kavşağında bulunan Evin Cafe ve Özsüt işletmesinin çatıları alevlere teslim oldu. Çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alınarak söndürülürken, iş yerinde maddi hasar meydana geldi.

Seydikemer’de orman yangını çıkardığı iddiasıyla yakalanan zanlı tutuklandı

Seydikemer'de orman yangını çıkardığı iddiasıyla gözaltına alınan zanlı tutuklandı.

Bodrum’da FETÖ’cüler tekne ile kaçarken yakalandı

Muğla'nın Bodrum ilçesi Karaada açıklarında Fetullahçı Terör Örgütü-Paralel Devlet Yapılanması (GETÖ/PDY) suçundan ordudan ihraç 6 eski askeri personel tekne ile kaçış hazırlığında iken yakalandı.

Bıçaklayıp kaçmıştı, yakalandı

Muğla'nın Ortaca ilçesinde iki kişinin arasındaki tartışmada taraflardan birisi, diğerini bıçaklayarak olay yerinden aracıyla kaçmıştı, Polis ile yaşanan kovalamacada zanlı, aracını evinin önüne bırakıp kayıplara karışmıştı. Şahıs, Ortaca polisinin yoğun çabası sonucu evine girdiği anda yakalandı.

Sahte ehliyet iddiasında karar çıktı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde sahte ehliyet düzenledikleri iddiası ile gözaltına alınan 12 kişi serbest bırakıldı.