Asayiş

ASAYİŞ Haberler, Son dakika diğer haberleri oku

Asayiş Haberleri

Halat çalarken kameraya yakalandı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir teknenin halatının çalınma anları, güvenlik kamerasına yansıdı.

Rus çiftin kıskançlık kavgası cinayetle bitti

Muğla'nın Fethiye ilçesinde erkek arkadaşının başına içki şişesiyle vurduğu Rus uyruklu kadın otel odasında hayatını kaybetti.

Köyceğiz’de traktör kazası: 1 ölü

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde meydana gelen traktör kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

Ege Denizi'nde 57 düzensiz göçmen kurtarıldı

Muğla’nın Marmaris ilçesi açıklarında iki ayrı düzensiz göçmen olayında toplam 57 düzensiz göçmen Türk Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldı.

Bodrum'da 6 düzensiz göçmen kurtarıldı

Muğla’nın Bodrum ilçesi açıklarında can salı içerisindeki 6 düzensiz göçmen kurtarıldı.

Avukat Koçoğlu: “Pınar Gültekin yakılırken hayattaymış”

Muğla’da 1 yıl önce erkek arkadaşı tarafından öldürüldükten sonra varile konulup yakılan ve üzerine beton dökülen Pınar Gültekin’in davası ertelendi.

Pınar Gültekin cinayeti davasında sanığın annesi bayıldı

Muğla’da Pınar Gültekin cinayeti davasında ‘delilleri karartma’ suçundan yargılanan sanık Cemal Metin Avcı’nın annesi duruşma salonunda bayıldı.

Tekne ile kaçarken yakalanan FETÖ’cülerden 4’ü tutuklandı

Bodrum Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup Amirliği ekiplerince yapılan çalışmalar sonucunda; FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne üye olma suçundan gözaltına alınan 6 şüpheliden 4'ü tutuklandı.

Tabelaya çarpıp ormanlık alana kaçtılar

Muğla'nın Bodrum ilçesinde polisin 'dur' ihtarına uymayan hırsızlık şüphelilerinin bulunduğu otomobil, reklam panosuna çarptı. Ormanlık alanda kaçan 3 şüpheliden 2'si kıskıvrak yakalandı.

Bodrum’da 2 hektar alan yangında zarar gördü

Muğla'nın Bodrum ilçesinde otluk ve çalılık alanda çıkan yangın, karadan yapılan müdahaleyle söndürülürken, yangında 2 hektar alanın zarar gördüğü bildirildi.

Pınar Gültekin cinayetinin 6’ncı duruşması yapıldı

Cemal Metin Avcı tarafından öldürülen Pınar Gültekin cinayetinin 6’ncı duruşması Muğla 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde görüldü. Haklarında delilleri yok etme suçundan iddianame hazırlanan Cemal Metin Avcı’nın annesi Ayten Avcı, babası Selim Avcı, boşandığı eşi Eda Karagün ve iş ortağı Şükrü Gökhan Orhan da katıldı. Avcı’nın eski eşi Eda Karagün ifadesinde, “Aldatılan taraf benim, mağdurum. 4 buçuk yaşında bir kız çocuğu büyütüyorum. Cemal'in yaptığı suç beni ilgilendirmiyor. Boşandık. Kızımla yeni bir hayata başladık.” dedi. Cemal Metin Avcı’nın annesi Ayten Avcı ise, “Allah belasını versin dedim o Cüce Bar’ın, cüce de tanımıştır o kızla dedim.” diye konuştu. Dava 1 Kasım’a ertelendi.

Pınar Gültekin cinayeti duruşmasına devam edildi

Cemal Metin Avcı tarafından öldürülen Pınar Gültekin cinayetinin 6'ncı duruşması Muğla 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesinde devam ediyor.

Baba Gültekin: “Dosyalar bugün birleşecek”

Bir yıl önce erkek arkadaşı Cemal Metin Avcı tarafından öldürüldükten sonra varile konan, yakılan ve üzeri beton dökülen Pınar Gültekin cinayetinin 6'ncı duruşması Muğla 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesinde başladı.

Genç Berber Bayram Kanyıldıran Yaşam Mücadelesini Kaybetti

Fethiye’de Değirmenbaşı mevki ile Üzümlü Mahallesi arasında trafik kazasında yaralanan 33 yaşındaki genç berber Bayram Kanyıldıran, yaşam mücadelesini kaybetti.

Fethiye’de 254 düzensiz göçmen yakalandı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde yasa dışı yollardan yurt dışına çıkmaya çalıştığı belirlenen 254 düzensiz göçmen yakalandı.

Kadınlara cinsel istismarda bulunup gizlice kameraya çeken sahtekar yakalandı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde büyü yapma-ve dine bağlama gibi gerekçelerle kadınları kandırıp cinsel istismara uğrattığı ve gizli şekilde videoya çektiği iddia edilen şahıs ile 2 şüpheli polisin operasyonuyla gözaltına alındı.

Bodrum’da FETÖ’cüler yurt dışına kaçarken yakalandı

Bodrum KOM Grup Amirliği tarafından sahadan alınan bilgi sonucu, FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü üyesi bir grubun illegal yollardan yurtdışına kaçma hazırlığı yaptığı belirlendi.

'Büyücüyüm' deyip yardım almaya gelen kadınları taciz etti

Muğla'nın Fethiye ilçesinde, dua okuma, muska yazma gibi yöntemleri kullanıp, yardım almak için gelen kadınları 'cin çıkarma' bahanesiyle taciz edip, cinsel ilişkiye zorladığı tespit edilen Bahadır K., mahkemece tutuklandı. Büyücülük yapan Bahadır K.’nın evinden çıkan malzemeler polisi bile şaşkına çevirdi.

Üst geçitte tehlikeli kaza

Muğla'nın Yatağan çıkışındaki üst geçitte kaza yapan kamyon faciaya ramak kala durdu.