Asayiş

ASAYİŞ Haberler, Son dakika diğer haberleri oku

Asayiş Haberleri

ÇIRALI KONSEY ÜYESİ SEÇİLDİ

14-15 Mayıs tarihlerinde gerçekleşen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği seçimlerinde TOBB başkanlığının yanı sıra konsey seçimleri de gerçekleşti. TOBB Ticaret ve Sanayi Odaları Konseyinde Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı da yer aldı.

ŞAMPİYON TENİSÇİYİ ALTIN TAKARAK ÖDÜLLENDİRDİ

Geçtiğimiz hafta; Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu tarafından Adana’da gerçekleşen Büyükler Tenis Şampiyonasında tek ve çift erkekler kategorisinde Türkiye birincisi olan Sercan Yeşilova’yı Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner çeyrek altın ile ödüllendirdi…

VALİ CİVELEK, ÇİFTÇİLERLE BİR ARAYA GELDİ

Muğla Valisi Esengül Civelek, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü nedeniyle Seydikemer ilçesinde çiftçilerle bir araya geldi.

FETHiYE’ DE BiR iLK

Fethiye Babataşı mahallesi muhtarı Emray Yetim; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle makamını çocuklara teslim etti. Fethiye’de bir ilki gerçekleştiren Babataşı mahallesi Muhtarı Emray Yetim; 23 Nisan geleneğine ayrı bir renk kattı. Babataşı Mahallesi Muhtarı Emray Yetim’in koltuğuna oturan çocuklar mahallenin sorunlarının giderilmesini istediler…

MÜBADELENİN 95. YILDÖNÜMÜ

Fethiye Belediyesi ve Fethiye Muhacirler Derneği tarafından zorunlu nüfus mübadelesinin 95. yıldönümü nedeniyle çeşitli etkinlikler düzenlendi. 30 Ocak 1923 tarihinde imzalanan "Zorunlu Nüfus Mübadelesi" anlaşması gereğince Türkiye ve Yunanistan arasında göç etmek zorunda bırakılan insanların yaşadıklarını anlatmak amacıyla düzenlenen etkinlikler kapsamında Fethiye’de de biz dizi etkinlikler gerçekleştirildi.

ÖZEL ÖZEL EĞİTİM KURUMLARI DERNEĞİ BÖLGE VE İL BAŞKANLARI TOPLANTISI ANTALYA’DA YAPILDI

25-28 Ocak 2018 tarihlerinde Antalya’ Side’ de düzenlenen Özel Eğitim Kurumları Derneği bölge ve il başkanları toplantısında Muğla İl başkanı Salih Dündar bölgemizi temsil etti. Özel Eğitim Kurumları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Kılıç’ ın açılışını yaptığı toplantıda 4 gün boyunca rehabilitasyon merkezlerinin yaşadıkları sorunlar ve çözüm önerileri ele alındı. “ Ortak yarınlara doğru vizyon geliştirme” konusunda yapılan toplantılarda il başkanlarını yakında ilgilendiren konular değerlendirilerek teşkilatlanmanın yeri ve önemi üzerinde duruldu.

Başkan Saatcı, “Sevdamıza katkı sağlayacaklarından şüphem yok!”

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Belediye Başkan Yardımcılığı görevine atanan Güzide Özkaya ile İmar ve Şehircilik Müdürlüğü görevine getirilen Hakan Tufan’a hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu. Başkan Saatcı, “Fethiye’ye yaşamaktan keyif alınan bir şehre dönüştürme sevdamıza katkı sağlayacaklarından en ufak bir şüphemiz yok” dedi.

7-14 Ocak Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası

7-14 Ocak Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası olması nedeni ile C.H.P. Kadın kolları başkanı Ayşe Kestep ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Altı Nokta Körler Derneği Fethiye Şubesini ziyaret ettiler.

ÖLÇÜ ALETLERİ MUAYENESİNDE SON GÜN 28 ŞUBAT

Muğla Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada; damga süresini doldurmuş ölçü ve ölçü aletlerinin periyodik muayene müracaatı için son gün 28 Şubat 2018 olmaktadır, denildi…

FGD BAŞKANI SEDA KÖKTENER’DEN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

Fethiye Gazeteciler Derneği Başkanı Seda Köktener; 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Basın açıklaması yaptı.

FETHİYE’DE AÇIK OLAN OTELLER YILBAŞINDA DOLU

Fethiye Otelciler Birliği Derneği (FETOB) Başkanı Bülent Uysal; “Yılbaşında Fethiye’deki tesislerimizin yüzde 10’u açık. Bu açık olan ve yılbaşı programı yapan tesisler yüzde yüz doluluğa ulaştılar” dedi. Yılbaşında 3 günlük tatil imkanı, Fethiye’deki otelcilerin yüzünü güldürdü. 31 Aralık, Pazar gününe denk geldiği için Pazartesi ile birlikte 3 günlük tatil fırsatını kaçırmak istemeyenler Fethiye’deki otelleri doldurdu. Yeni yıla sayılı günler kala Fethiye’de kışın açık olan oteller yüzde yüz doluluğa ulaştı.

KULLUKÇU “HEDEFİ” BİR KEZ DAHA VURGULADI…

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye Kadın Kolları seçimi CHP Fethiye İlçe Başkanlığı parti merkezinde yoğun katılım ile gerçekleşti. CHP Muğla İl Başkanı Çiğdem Sandıkçıoğlu Başarır’ın divan başkanlığında gerçekleşen CHP Fethiye Kadın Kolları seçiminde mevcut başkan Ayşe Kestep güven tazeledi. CHP Muğla İl Kadın Kolları yönetim kurulu üyeleri ile Menteşe ve Datça Kadın Kolları başkanlarının da katıldığı CHP kadın Kolları seçiminde bir konuşma yapan CHP Fethiye İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu; hedeflerinin Fethiye Belediye başkanlığını kazanmak olduğunu bir kez daha vurguladı…

ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERLE BİR ARAYA GELDİ

Milli Eğitim Bakanlığı Müşavirlerinden Dursun Ali Taşçı, Fethiye Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri ile bir araya geldi.

FETHİYELİ EĞİTİMCİ DUALAR İLE TOPRAĞA VERİLDİ

Fethiye’de uzun yıllar öğretmenlik ve okul idareciliği yapan emekli öğretmen Celal Topçu 67 yaşında tedavi gördüğü hastanede vefat ederken doğum yeri olan Esenköy mezarlığında dualar ile toprağa verildi.

AZERİ ŞAİR “FETHİYE YEŞİLLİKLER KRALİÇESİ”

Kardeş ülke Azerbaycan’dan davet üzerine Fethiye’ye gelen şair-yazar Nazile Gültaç; Keçi Kitabevinde Fethiyeli yazarlar, şairler ve edebiyatçılar ile bir araya geldi. Fethiye Turizm Tanıtım Kültür Çevre ve Eğitim Vakfı’nın (FETAV) organizesiyle Fethiye’ye gelen Azerbaycanlı şair-yazar Nazile Gültaç; Fethiye’ye 3.defa geldiğini söyledi. Fethiye’nin doğal güzelliklerini ve insanlarının misafirperverliğini çok beğendiğini söyleyen Azeri Sanatçı “Fethiye benim için Yeşillikler Kraliçesidir” dedi.

YEREL BASIN DESTEK BEKLİYOR

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonun organizasyonuyla onbinlerce medya çalışanı adına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hitaben ortak mektup hazırlandı. Medya sektöründe çözüm bekleyen acil sorunlara yer verilen mektupta, "Bugün, Türkiye genelindeki binlerce yerel gazete, televizyon, radyo ve internet sitesi ortak bir mektupla size sesleniyor, desteğinizi bekliyor." denildi.

ÇANAKKALE SAVAŞ MALZEMELERİ GEZİCİ MÜZESİ ZİYARETE AÇILDI

2-16 Ekim tarihleri arasında Erasta Alışveriş Merkezi'nde Çanakkale Savaşlarının gelecek nesillere öğretilmesi ve Çanakkaleye gidemeyenler için Çanakkale Savaş Malzemeleri Müzesi açıldı.

BOZKIRIN TEZENESİ TÜRKÜLERİYLE ANILDI

Fethiye Belediyesi, büyük üstat Neşet Ertaş’ı ölüm yıl dönümünde unutmadı. Anma programında Belediye sanatçıları Adem Kazan, Ali Tunç, Mustafa Selçukoğlu, Osman Batur Keser sahne aldı. Tıklım tıklım dolan FBKM’de anma konseri sonrası konuşan Başkan Saatcı, “Türkü biziz. Biz türküyüz. Ta ki, Orta Asya bozkırlarından sazımızı elimize almışız, Anadolu topraklarına gelmişiz. Sazlar çalındığı, türküler söylendiği sürece Türk kültürü yaşayacaktır. Kültür yaşarsa, devlet yaşar” dedi.

HUZUR EVİNDEN KAYMAKAM ÇALIK'A DUYGU DOLU MESAJLAR…

Fethiye Belediyesi Huzurevinde üç kuşak bir arada bayramlaştı. Erdek Kaymakamı olarak tayini çıkan Ekrem Çalık'a huzurevi sakinlerinin yazdığı mesajlardan dolayı duygu dolu anlar yaşattı…

Toplam 5090 haber.