Güncel

Son dakika Güncel haberler, en son Güncel haberler, Güncel haberler burada, haber oku | Güncel

Güncel Haberleri

Tokat; ‘Kurban bayramımız kutlu olsun’

Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Tokat mesajında şu ifadelere yer verdi;

Başkan Tokat, Kadın Kooperatifi’nin Genel Kuruluna Katıldı

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat bugün S.S. Milas Anatolie Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi’nin Genel Kurulu’na katıldı.

Kurban Bayramı öncesi otogarda yoğunluk yaşanıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kurban Bayramı tatilinin 9 gün olacağını açıklamasının ardından Fethiye otogarında da yoğunluk yaşanmaya başladı. Fethiye’den diğer il ve ilçelere yapılan seferlerde yoğunluk yaşanıyor. Uygulanan fiyatların bayram sonuna kadar geçerli olduğunu belirten Satış Sorulusu Hayati Cıs, “Uygulanan fiyatlar bayramın sonuna kadar bu şekilde devam eder. Ama sonrasında ne olacağı şuan belli değil” dedi.

Akıllara zarar “Akıllı kavşak!”

Muğla’nın merkez ilçesi olan Menteşe’deki akıllı kavşakta sürücüleri çileden çıkartmaya devam ediyor. Trafiğin felç olmasına neden olan akıllı kavşak ile ilgili CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin’de Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’na “katlı kavşak yapmayı düşünmüyor musunuz?” diye sordu.

Türkiye’nin Denize Yakın En Eski Tiyatrosunun Akıbeti Belirsizliğini Koruyor

Muğla'nın Fethiye ilçesindeki Roma döneminde yapılan, MS 2. yüzyılda onarım geçiren ve Bizans döneminde arena olarak kullanılan, Türkiye'nin denize yakın en eski tiyatrosu olan Antik Telmessos'un restorasyonu adeta yılan hikayesine döndü.

Seydikemer Tek Yürek Oldu

Seydikemer’de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla gün boyu düzenlenen etkinliklerde ‘Türkiye Geçilmez’ mesajı verildi. Hükümet Konağı Meydanında demokrasi nöbeti tutulup camilerde Selalar okundu. Türk Milletinin birlik ve beraberliği bir kez daha tüm dünyaya gösterilirken Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz; “Biz bu topraklarda ölümüne savaşır, ya şehit olurduk ya gazi ama bu toprakları bırakmazdık. Çocuklarımıza bu toprakları yine bu inanç sayesinde bırakacağız” diye konuştu.

Karaca’dan Kurban Bayramı Mesajı

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Karaca, mesajında şu ifadelere yer verdi;

Ünlülerin Uğrak Mekanı “Mur-Et Karacabey”…

Fethiye'nin en gözde mekanlarından Karacabey et restoranında ünlü akını yaşanıyor. Fethiye’ye gelen ünlüler Murat Karacabey'e ait “Mur-et Karacabey Kasap Restoran’a” uğramadan gitmiyor.

Gazi Aybey, “Şehitlerimizin, gazilerimizin kanıyla buradayız”

Fethiye’de 15 Temmuz hain darbe girişiminin 5. yıldönümü ve 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlendi. Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, 15 Temmuz hain FETÖ kalkışmasının 5. yıldönümünde yaptığı konuşmada “Yüce Türk milleti Cumhurbaşkanımızın emriyle meydanlara indi. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne, Gazi Meclisi önüne işte buraya Beşkaza Meydanı’na gelerek meydanları doldurdu ve tanka, topa, tüfeğe göğsünü siper etti” ifadelerini kullandı.

Marmaris Belediyesi’nden bir ilk daha

Marmaris Belediyesi, bir ilki daha gerçekleştirdi. Belediye yeni sözleşmeyle işçilere ilk kez Ramazan ve Kurban bayramlarında olduğu gibi Cumhuriyet Bayramı'nda da ikramiye hakkı tanıdı.

Bodrum’da 15 Temmuz gecesinde şehitler dualarla yad edildi

15 Temmuz hain darbe girişiminin 5. yıldönümünde Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir etkinlik düzenlendi. Etkinlikte 15 Temmuz şehit ve gazilerinin yanı sıra geçtiğimzi günlerde silah kaçakçısı tarafından şehit edilen polis memuru Ercan Yangöz de anıldı.

15 Temmuz’un 5.yıl dönümü Marmaris’te anıldı

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik gününün 5.yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Marmaris'te tören düzenlendi. Düzenlenen törende Türk Bayrağı şöleni yaşandı, yüzlerce kişi ellerinde Türk bayraklarını salladı.

15 Temmuz Bisiklet Turnuvasında şampiyonlar madalyalarını aldı

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında, Muğla Valiliği koordinesinde düzenlenen etkinliklerde bu yıl ilk defa Menteşe-Marmaris arası Bisiklet puanlı bisiklet yarışı düzenlendi. Türkiye'nin 27 ilinden toplam 212 bisiklet sporcusu 45 derece sıcaklıkta yaklaşık 60 kilometre pedal çevirdi. Dereceye girenler madalyalarını aldı.

15 Temmuz’da Datça şehitleri unutulmadı

Muğla'nın Datça ilçesinde protokol üyeleri '15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü' dolayısıyla şehit mezarları ziyaret etti.

Kaymakam Fırat’tan, 15 Temmuz Gazisi Aybey’e ziyaret

Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimi sırasında İstanbul Eyüp Sultan’da açılan ateş sonucu yaralanarak gazi olan Özcan Aybey’i, ziyaret etti.

15 Temmuz “Türkiye Geçilmez” Konulu Resim Sergisi Açıldı

15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü nedeniyle Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi Salonunda “Türkiye Geçilmez” konulu resim sergisi açıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konakladığı oteldeki hain darbe girişiminin izleri muhafaza ediliyor

Marmaris'te, 15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çalışma ofisi olarak kullandığı ve şehit olan koruması Mehmet Çetin'in odasındaki hain darbe girişiminin izleri ilk günkü haliyle muhafaza ediliyor. 15 Temmuz'un 5. yılında İHA'ya kapılarını açan oteldeki görüntüler bir kez daha duygulandırdı.

Şehit Yasin Ağır’ın ölüm yıl dönümünde Mevlid-i Şerif yemeği verildi

Hakkâri merkez kırsalında İl Jandarma Komutanlığınca 3 teröristin etkisiz hale getirildiği operasyonda Şehit düşen Uzman Çavuş Süleyman Yasin Ağır’ın ölüm yıl dönümü münasebetiyle Karaçulha Kapalı Pazar yerinde Mevlid-i Şerif yemeği verildi. Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Şehidimiz Süleyman Yasin Ağır adına düzenlenen Mevlid-i Şerif programına katıldı.

RATEM 10. Genel Kurulu’nu Gerçekleştirdi

Radyo Televizyon Yayıncıları Meslek Birliği (RATEM) 10. Olağan Genel Kurul Toplantısı İstanbul’da gerçekleştirildi. Türkiye’nin dört bir yanından radyo ve televizyon yayıncılarının katıldığı Genel Kurulda yapılan seçimde mevcut Başkan M. Aydın Şerbetçioğlu güven tazelerken yeni Yönetim Kurulu da seçildi. Cannur Yayın ve Reklamcılık Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener, yüksek danışma kurulu üyeliğine seçildi.

Toplam 14723 haber.