Spor

Son dakika Spor haberler, en son Spor haberler, Spor haberler burada, haber oku | Spor

Spor Haberleri

Muğla Oryantiring Spor Kulübü Vali Akbıyık’ı Ziyaret Etti

Muğla Oryantiring Spor Kulübü Başkanı Prof. Dr. Sümmani Ekici, kulüp yöneticileri ve sporcuları ile Muğla Valisi İdris Akbıyık'ı ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Ege Yıldızları Alanya Karşılaşmasında 5-2 Kazandı

Menteşe Ege Yıldızları takımı Amasya’da karşılaştığı Alanyasporu 5-2 lig skorla mağlup etti.

Bodrum'da Ender Arslan Dönemi Bitti

Çağdaş Bodrumspor'da üst üste alınan mağlubiyetlerin ardından Başantrenör Ender Arslan ve tecrübeli oyuncu Hakan Yapar ile yollar ayrıldı.

Fethiyespor, Ankara Deplasmanında

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 18.Hafta mücadelesinde Fethiyespor, deplasmanda Etimesgut Belediyespor’a konuk olacak. Mücadeleyi yönetecek hakemler Türkiye Futbol Federasyonu Dijital Ataması ile belirlendi.

Menteşe Belediyespor’dan 102 Kupa, Bin 218 Madalya, 2 Milli Sporcu

Menteşe Belediyespor Kulübünün sporcuları 2014 yılından bu yana 7 farklı branşta 102 kupa ve bin 218 madalya kazanırlarken; masa tenisi ve karate branşlarındaki 2 sporcu da milli takıma seçildi.

Köyceğizli Elif Türkiye Özel Sporcular yüzme şampiyonu oldu

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinden özel sporcu Elif Oral Antalya’da düzenlenen Türkiye Özel Sporcular Yüzme Şampiyonası’nda başarı göstererek şampiyon oldu.

Fethiyespor Etimesgut’a Hazırlanıyor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 18.Hafta mücadelesinde Fethiyespor, Etimesgut Belediyespor’a konuk olacak. Lacivert beyazlılar mücadelenin hazırlıklarını yaptığı antrenmanlar ile sürdürüyor.

Çağdaş Bodrum Spor, Bursa Temsilcisi Tofaş’a Karşı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Çağdaş Bodrumspor, ligin 12. haftasında Bursa temsilcisi Tofaş ile karşılaşacak.

Hokey A Milli Takım Kampına En Genç Seçilen Oyuncu Muğla’dan Oldu

Menteşe Spor Lisesi öğrencisi 16 yaşındaki Sıla Aleyna Çelebi, Hokey A Milli Takım kampına seçilen en genç oyuncu oldu.

Milaslı Sporcu Sergen Avrupa İkincisi Oldu

Türkiye Muaythai Federasyonu İFMA Uluslararası Muaythai Federasyonu faaliyet programında yer alan Muaythai Avrupa Kupası’nda Milaslı sporcu Sergen Donka ikinci olarak büyük bir başarı elde etti.

Köyceğiz İmam Hatip Ortaokulu Yıldız Kızlar Takımı Şampiyon Oldu

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün düzenlediği Okul Sporları Voleybol Branşı Yıldız Kızlar Kategorisi İlçe elemesi müsabakaları tamamlandı.

Bayır Ortaokulunda Hokey Antrenmanları Başladı

Muğla’nın Menteşe ilçesinde Bayır Ortaokulu'nda sportif faaliyetlerin yürütülmesi için Ege Yıldızları Spor Kulübü gönüllü antrenörlerinden Samet Alataş, Menteşe Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde Hokey kurslarına başladı.

Ortaca, Halı Sahalarına Kavuşmaya Başladı

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ve Ortaca Belediyesi işbirliği ile okullara ve belediyeye ait alanlara yapılmaya başlayan halı sahalardan biri olan Dalyan Halidun-Feridun Tınaztepe Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Halı Sahası'nın açılışı gerçekleştirildi.

Avrupa Şampiyonu Milli Takımda Muğla Büyükşehir Atrenörü Görev Aldı

Romanya Bükreş’te 07-10 Aralık 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilen Ümitler (U-21) Taekwondo Avrupa Şampiyonası’nda Muğla Büyükşehir Belediyesi Taekwondo Antrenörü Naz Göktaş tek kadın milli takım baş antrenörü olarak görev yaptı.

Kırsal Mahalle Çocukları Bocce İle Tanıştı

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Ula Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde kırsal Mahallelerden çocuklar Bocce sporuyla tanıştılar.

Büyükşehir sporcuları 353 madalya ve kupa kazandı

Muğla Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü sporcuları gerek yurt içinde gerekse yurt dışında aldığı başarılarla Muğla’nın gururu oldular.

Muğlaspor adım adım şampiyonluğa

Yıllarca 2. ve 3. Ligde mücadele eden Muğlaspor, Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta oynadığı 9 maçta 7 galibiyet ve iki beraberlik ile grubunda 23 puanla hem lider durumunda, hem de grubunun namağlup tek takımı. Türk futboluna Sercan Görgülü ve Rıdvan Dilmen gibi ünlü futbolcuları kazandıran Muğlaspor, 2020-2021 sezonunda Bölgesel Amatör Lige düştü. BAL liginde 3 yıl mücadele eden Yeşil-Beyazlılar, sezon öncesi hedeflerini 3. Lig olarak belirledi.

Yılmaz, 'Önemli olan 3 puandı'

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, ligin 17.Haftasında Arnavutköy Belediyespor’u ağırladı. Mücadeleyi lacivert beyazlılar 2-0 kazanarak puanını 22’ye yükseltti. Fethiyespor Kaptanı Murat Yılmaz, maç sonu açıklamalarda bulundu.

Balan, karşılaşmayı değerlendirdi

Kuzey Marmara A.Ş Arnavutköy Belediyespor Teknik Direktörü Nihat Balan, alınan mağlubiyet sonrasında açıklamada bulundu.

Toplam 2717 haber.