Spor

Son dakika Spor haberler, en son Spor haberler, Spor haberler burada, haber oku | Spor

Spor Haberleri

Fethiyespor Bu Hafta’da Puan Alamadı

Fethiyespor, Spor Toto2.Lig Beyaz Grup 22.Hafta mücadelesinde Sivas Bld.Spor`a konuk oldu.

Fethiye Basketbol Kulübü Başarılarını Kutladı

Fethiye Basketbol takımı konuk ettiği Bodrum Kartalları'nı 104-44 gibi farklı bir skorla mağlup ederek, grubunda oynadığı son maçı da kazandı.

3 Maçlık Galibiyet Serisi Sona Erdi

Fethiyespor-Kocaeli Birlikspor: 1-2 SPOR Toto 2'nci Lig Beyaz Grup'ta Fethiyespor, 3 maçlık galibiyet serisinin ardından evinde Kocaeli Birlikspor'a son dakika golüyle 2-1 mağlup oldu.

Fethiyeli Tenis Sporcusundan Çifte Şampiyonluk

Fethiyeli Tenis sporcusu Sercan Yeşilova teniste Türkiye şampiyonu oldu. İşitme engelli tenis sporu branşında hem tek erkelerde hem de çift erkekler grubunda büyük bir başarı elde eden Sercan Yeşilova; Türkiye şampiyonu oldu.

“Fethiye’nin Basketbolda İki Takım Lüksü Yok”

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Kanal F ekranlarında canlı yayın konuğu olarak katıldığı programda Belediyespor ve Fethiye’de yeni kurulan Fethiye Basket Spor Kulübü’yle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Kürek Takımları Fethiye’yi Seçti

Fenerbahçe alt yapı ve Şişecam Kürek takımları kamp için yine Fethiye’yi seçti. Fenerbahçe Kürek Takımı ile Şişecam Kürek takımları Fethiye’de çalışmalarını sürdürürken Fethiye’nin kürek takımları için ideal bir kamp merkezi olduğu belirtildi.

Fethiye Basket Evinde Çok Farklı

Türkiye Erkekler Bölgesel Ligi 10. Hafta maçında Isparta temsilcisi Eğirdir Spor Kulübünü konuk eden Fethiye Basket karşılaşmadan 96-49 luk skor ile galip ayrıldı ve grup liderliğini sürdürdü.

Yenilgisiz Liderliğini Sürdürüyor

Fethiye Basketbol takımı yenilgisiz liderliğiniz sürdürüyor. Bu hafta sonu Cumartesi günü basketbol’da başarılı olan ikinci sıradaki Fethiye’nin diğer basketbol takımı Fethiye Belediyespor ile Fethiye Basketbol takımının karşılaşması var.

Yönetimden Başsağlığı Ziyareti

Fethiyespor Kulübü, İstanbul’da meydana gelen hain saldırı sonucu hayatını kaybeden polislerimiz için Fethiye Emniyet Müdürlüğü`ne başsağlığı ziyaretinde bulundu.

Kenan Başkanı Ziyaret Ettiler

Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneği yönetimi; koyu bir Beşiktaş taraftarı olan Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit’i makamında ziyaret ettiler.

Belediye’nin Beşiktaşlı Personeline Ziyaret

Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneği, Fethiye Belediyesi’ndeki Beşiktaşlıları ziyaret etti. Özkan Torunoğulları’nın Başkanlığında gerçekleşen ziyarette, derneğin yeni yapılanması, Fethiye’de Beşiktaş için gerçekleştirilmesi düşünülen projeler ve üyelikler ile ilgili konular konuşuldu. Ayrıca Belediye personeline üye kartları ve hediyeler sunuldu.

Fethiyespor’da Başaran Dönemi Başladı

Teknik sorumlu Enver Ataçocuğu ile yollarını ayıran Fethiyespor, tecrübeli hoca Akif Başaran ile bir yıllık sözleşme imzaladı. Spor Toto 2.Lig Beyaz Grupta son haftalarda aldığı kötü sonuçlarla ligde tehlikeli bölgeye yaklaşan Fethiyespor teknik sorumlu Enver Ataçocuğu ile yollarını ayırdıktan sonra aradığı teknik direktörü buldu. Aydınspor’un eski teknik sorumlusu olan Ege takımlarını yakından takip eden Akif Başaran ile bir yıllık sözleşme imzalayan Fethiyespor kulübü, takımı tecrübeli hocaya teslim etti.

Yelken Yarışı Heyecanı

Geçtiğimiz hafta sonu Çalış plajında yelken yarışları heyecanı yaşandı. Türkiye Yelken Federasyonu Hareketli Salma 4. Ayak Yelken Yarışları Fethiye Çalış plajında gerçekleşti. 6 kulüpten toplam 70 sporcunun katıldığı yelken yarışları ilgiyle izlendi.

Vali Çiçek, Yelken Yarışları Ödül Törenine Katıldı

Muğla Valisi Amir Çiçek, Türkiye Yelken Federasyonu Hareketli Salma 4. Ayak Yelken Yarışları ödül törenine katıldı.

Beden Eğitimi Öğretmenleri Bir Araya Geldi

Fethiye’deki okullarda görev yapan Beden Eğitimi öğretmenlerinin katılımıyla Okul Sporları Organizasyonu Bilgilendirme Toplantısı gerçekleştirildi.

Belediyespor Voleybol Takımı 3’te 3 Yaptı

2016-2017 Voleybol ligine muhteşem bir başlangıç yapan Fethiye Belediyespor Voleybol Takımı, Fethiye G.S.İ.M ve Menteşe Belediyespor’un ardından Muğlaspor’u da yenerek ligde 3’te 3 yaptı.

Muğla’nın Sultanları Evinde Üç Puanı Aldı

Muğla Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı 2.Lig’de ikinci maçını bu hafta Denizli Gençlik Hizmetleri Kadın Voleybol Takımı ile yaptı. Muğla’nın Sultanları maçtan galibiyetle ayrıldı.

Fethiyeli Boksör Türkiye Birincisi Oldu

Fethiye Gençlik İlçe Spor Müdürlüğü sporcusu Fethiyeli boksör Dilara Demirtaş; Cumhuriyet Kupasında Türkiye birincisi oldu. Yıldız kızlar 60 kilo grubunda Fethiye adına mücadele eden Dilara Demirtaş; büyük bir başarı elde ederek Türkiye birincisi oldu. Fethiye Şehit Sümer Deniz Kız İmam Hatip Lisesi 10-B sınıfı öğrencisi olan Dilara Demirtaş; geçen yılda Türkiye ikincisi olmuştu.

Fethiye Basket Galibiyetle Başladı

Türkiye Erkekler Bölgesel Lig ‘de mücadele eden takım sezonun ilk maçında Denizli Yüksek Çıta Spor Kulübü engelini 77-55 lik sonuçla geçti.

Toplam 2722 haber.