Hafta sonu dikkat! Yağmur var

Kurak geçen yılın ardından yağışlar gelmeye başladı. Geçtiğimiz hafta yağan yağmurların ardından bu hafta da cumartesi,Pazar günü Fethiye ve çevresinde yağış bekleniyor.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Meteoroloji’den alınan bilgilere göre; Fethiye’de hafta sonu yağışlı olacağı belirtildi. Uzun zamandan bu yana gelmeyen yağışlar sonunda yüzleri güldürmeye başladı. Kuraklık tehlikesine karşı uzmanlar uyarılar yapmaya başlamıştı. Barajlarda azalan su seviyeleri tehlike çanlarının çalmasına neden olmuştu. Geçtiğimiz hafta yağan yağmurun ardından Fethiye ve çevresinin hafta sonu yeni bir yağışlı hava dalgasına gireceği tahmin ediliyor.
Yağışlı hava ile beraber ülke genelinde hava sıcaklıkları 4 ila 12 derece azalacak. Fethiye’de ise Cumartesi günü sıcaklığının en düşük 13, en yüksek ise 18 derece olacağı tahmin ediliyor. Fethiye’de hava durumunun, Cumartesi günü olduğu gibi Pazar günü de yağışlı geçeceği öğrenilirken; en düşük hava sıcaklığının 14, en yüksek ise 19 derece olacağı kaydedildi. 
Yağışların Cuma günü akşam saatlerinden sonra etkili olacağı tahmininde bulunan Meteoroloji Müdürlüğü, vatandaşlara mağduriyet yaşamamaları için uyarı da bulundu. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN