İmzalı Formalar Açık Arttırmayla Satılacak

Fetav Fethiye Hayvan Dostları Grubu tarafından 3 büyükler ile Fethiyespor'un imzalı formaları eğitim parkı yapılması amacıyla açık arttırmayla satışa sunulacak.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Fetav  Fethiye Hayvan Dostları Grubu tarafından  3 büyükler ile Fethiyespor’un  imzalı formaları  eğitim parkı yapılması amacıyla açık arttırmayla satışa sunulacak.

 

Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Fethiyespor futbolcularının imzalamış olduğu formaların açık arttırma usulü satışından elde edilen gelir;  eğitim parkı için harcanacak. Fetav’ın bünyesinde kurulan Fethiye hayvan dostları grubu; Fethiye  Belediyesinin  tahsis ettiği  yerde  eğitim parkı yapılması için eğitim projesini hayata geçirmeye  karar verdi.  Eğitim parkı ile ilgili yapılan açıklamada  “eğitim parkının amacı: insanların ,bilhassa küçük yaştaki  çocuklarımızın  hayvanları tanımalarını  sağlamak ,gelebilecek zararları uzmanlar ve veterinerler eşliğinde anlatmak. Bu projenin hayata geçirilebilmesi  için sponsorlar gerekiyordu. Hayvan dostları grubu olarak; Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Fethiye spor  kulüpleri  futbolcularının imzalarını  taşıdığı formalarını güzel bir gece düzenleyerek açık artırmayla satışa sunmaktı  ve hemen kulüplerimizle  iletişime  geçildi ve en kısa zamanda çok değerli dört kulübümüzden formaları  elimize ulaştı. Bizler de büyük bir heyecanla 24 Mart cuma akşamı Fethiye şat restoranda çok değerli protokolümüzle; bu gecemizi gerçekleştirmeyi düşünüyoruz.  Protokol de; Fethiye Kaymakamı Sayın Ekrem Çalık, Belediye Başkanımız Sayın Behçet Saatcı,   Cumhuriyet Baş Savcısı  Sayın Veli San, Emniyet Müdürü Mehmet Yapılıal, Orman Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma Ve Milli Parklar Manisa 4. Bölge Müdürü Sayın Kerim Gençoğlu, Muğla İl Şube Müdürü Sayın Somer Kırker ve  Fethiye ilçe şefi Sayın Cem Ceyhan ve Fethiye Orman İşletme Müdürü Sayın Gürkan  Zolu ve Seydikemer Orman  İşletme Müdürü  Sayın Eşref Şen ve açık artırmayı  sunacak olan  şarkıcı Pasha  bizlerle olacak.  Fethiye Hayvan Dostları Grubu; 24 Mart Cuma Akşamı Saat 20.00. Adres: Çalış Şat restoran biletleri Fetav , Alper Kırtasiye, Itc Petshop Üzümlü’den temin edebilirsiniz” denildi.   (Özgül Özdemir)

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN