Kökten Emaneti Geri Alacağız

MHP Genel Başkan Yardımcısı Filiz Kılıç, MHP MYK Üyesi Bahadır Alperen, MHP Antalya Milletvekili Hilmi Durgun, MHP Muğla İl Başkanı Oğuz Akarfırat, Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten'i Seçmen İletişim Merkezinde ziyaret ettiler.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Volkan YENGEL

MHP Fethiye İlçe Başkanı Abdülkadir Tekin, Cumhur İtifakı Belediye Meclis Üyesi Adayları, Fethiye Ülkü Ocakları Başkanı Oğuzhan Teke, Belediye Meclis Üyelerinin ve çok sayıda partilininde katıldığı ziyarette konuşmacılar hedeflerinin 31 Mart seçimlerinden başarı ile çıkmak olduğunu dile getirdiler.
Katılımın yoğun olduğu ziyarette konuşan Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten  "Üç hilali Fethiye Belediyesinde dalgalandıracağız. Emenati geri alacağız. Şimdi Göcek'ten geliyorum çok yoğun bir ilgi vardı. Projelerimizi tüm vatandaşlarımıza anlattık. Fethiye'de hayata geçireceğimiz projeler için destek istedik"diye konuştu.  
MHP Genel Başkan Yardımcısı Filiz Kılıç ise yaptığı açıklamada "Ben iki günden buyana Fethiye'deyim ve 31 Mart tarihinde zaferin bizim olacağı aşikar. Çünkü bu inanmışlığı gördüm. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin selamnını getirdim. Genel Başkanımız Fethiye'ye çok önem veriyor. Genel Başkanımız ve bizim Fethiye ve Muğla'da Cumhur İttifakı'nın seçimden zafer ile çıkacağından hiç şüphemiz yok"diye konuştu.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN