Marmaris'te Üniversite Tanıtım Günleri Düzenlenecek

Marmaris Belediyesi ve özel bir fuar işletmesi işbirliği ile üniversite tanıtım günleri düzenlenecek. 13 Mart'taki etkinlikte ücretsiz atölyeler de olacak.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Marmaris Belediyesi üniversite bölüm tanıtım günleri düzenleyecek. 13 Mart Çarşamba günü Armutalan Kültür Merkezi’nde yapılacak Marmaris Üniversite Bölüm Tanıtım Günleri, Türkiye genelindeki devlet ve vakıf üniversitelerini, akademisyenleri, eğitim ve kariyer danışmanlarını bir araya getirecek.
Üniversite adayları, meslek ve bölüm tanıtımı atölye çalışmalarıyla kendilerini geliştirme fırsatı bulacağı tanıtım günlerinde sayısal, eşit ağırlık, sözel ve dil puan türlerine göre düzenlenen tanıtım atölyelerinde öğrencilerin soruları yanıtlanacak. Atölyeler, ayrı salonlarda eş zamanlı olarak gerçekleşecek ve 15 dakika sunum, 15 dakika soru-cevap formatında olacak. Atölyeler gün içerisinde 30 dakikada bir dönüşümlü olarak tekrar edilecek. Fuar süresince eğitim danışmanları, YKS ve tercih uzmanları tarafından çeşitli konferanslar düzenlenecek. YKS’ye Hazırlık, Etkili Sınav Çalışma ve Test Çözüm Teknikleri, Sınav Motivasyonu, İnovasyon, Girişimcilik ve Kariyer Planlama konuları ele alınacak. 
 

İHA- İhlas Haber Ajansı

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN