Menteşe'de Çocuklar İçin İki Etkinlik Birden

Menteşe Belediyesi yarıyıl tatili nedeniyle çocuklar için Masal Saati Atölyesi ve P4C Felsefe Atölyesi etkinlikleri düzenliyor.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Menteşe Belediyesi tarafından düzenlenecek çocuklara yönelik etkinliklerden ilki olan ‘Masal Saati Atölyesi’ 2 Şubat Cuma günü saat 14.00’de Sekibaşı Kadın Dayanışma Merkezinde gerçekleştirilecek. ‘Masalların gizemli dünyasında hayal gücümüzü keşfediyoruz’ temasıyla düzenlenecek etkinlikte 5-7 yaş arası çocuklar etkinlikler ile hayal güçlerini geliştirecekler.
Öğretmen Aylin Bal eşliğinde gerçekleştirilecek P4C Felsefe Atölyesi ise Sekibaşı Kadın Dayanışma Merkezinde saat 16.30’da gerçekleştirilecek. Atölye kapsamında 10-12 yaş grubundaki çocuklara yönelik yapılacak çalışmalar ile çocuklara dili etkin kullanabilme becerisi kazandırmak, özgüvenli, farkındalığı yüksek bireylere dönüşmeleri için adım atmak, eleştirel ve yenilikçi düşünme becerilerini geliştirmek ve çocukların iletişim becerilerini güçlendirmek hedefleniyor. Her iki etkinlikte ücretsiz olarak düzenlenecek.
 

İHA- İhlas Haber Ajansı

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN