MİLAS BELEDİYESPOR GALİBİYETLE BAŞLADI

Efeler Ligi'ne yükselme adına play-off müsabakalarında mücadele eden Milas Belediyespor Voleybol Takımımız yarı final etabının ilk maçında Ürgüp Spor'u mağlup etti.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Meral Dal

Bursa Cengiz Göllü Spor Salonu’nda oynanan müsabakalarda Ürgüp Spor, Akkuş Bld ve Niksar Bld ile aynı grupta olan temsilcimiz final etabına kalmak için mücadele ediyor.
Normal sezonda da aynı grupta olan iki ekip arasında oynanan müsabakayı 22-25, 27-25, 26-24 ve 25-22’lik setlerle 3-1 mağlup eden Milas Belediyespor 3 puanı hanesine yazdırarak, yarı final etabına galibiyetle başladı.
İlk seti kaybetmesinin ardından oyuna ağırlığını koyan Milas Belediyespor çekişmeli geçen üst üste aldığı 3 setle rakibini mağlup etti. Takımımız yarı final etabındaki ikinci maçını 29 Mart 2023 Çarşamba (yarın) günü saat 14’te Niksar Bld takımıyla oynayacak. Karşılaşma TVF Voleybol TV’den canlı olarak yayınlanacak.
Başkan Tokat’tan takıma kutlama…
Maçı takımla birlikte Bursa’da takip eden ve alınan galibiyetin ardından büyük sevinç yaşayan Milas Belediye ve Milas Belediyespor Kulüp Başkanı Muhammet Tokat, tüm takım ve teknik heyeti kutlayarak, yarı final etabının kalan maçlarında başarılar diledi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN