Muhammet Kökten '31 Mart akşamı beşkaza meydanında biz olacağız'

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten  Eldirek halkı ile bir araya geldi. Katılımın yoğun olduğu gecede konuşan Kökten rakiperinin algı yapmaya çalıştığını söyledi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Rakiplerine atıfta bulunan Kökten "Anket sonuçları dün itibarı ile elimize geldi. Biz öndeyiz, 31 Mart akşamı beşkaza meydanında biz olacağız. Öğle 10 bin oy önde olan kişi, çıkıpta ben 10 bin oy öndeyim demez"diye konuştu. Emeklilere 5 Bin lira verileceği yönündeki söylemlere de değinen Kökten "Artık bunlara kimse inanmıyor"diye konuştu.  

Eldirek Halk buluşmasında vatandaşlara hitap eden Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten  "Şimdiye kadar çile çeke çeke bir hal olduk. Bende sizler gibi şimdiye kadar hizmet bekeleyen bir kardeşinizdim. Ben 41 mahalenin eksiklerini biliyorum.  Biz hizmetlerimizi Fethiye'nin 41 mahallesine eşit bir şekilde yapacağız. Seçimi kazanacağımızdan hiç şüphemiz yok, kazanacağız. Cumhur İtifakının taban oyunu alıp seçimi kazanan taraf biz olacağız. Bize dün gelen anketler bu yönde. 10 bin fark önde olan söylemez ben öndeyim diye. Algı yapmaya çalışıyorlar. 31 Mart gecesi Beşkaza Meydanı'nda bizler olacağız. Artık zamanı geldi"diye konuştu.

Son günlerde çevre yolunda meydan gelen ölümlü trafik kazalarına dikkat çeken Kökten "Çevre yolunda meydan gelen kazaları biliyorsunuz. Bu gençler için drag pisti yapacağız.  Gençlerimize hayırlı olsun.  Bu bölgede güreşleri destekleyeceğiz ve sürekli yapacağız. Seçim malzemesi yapmayacağız. Bölgemizde deve güreşleride yapacağız halkımızın isteği bu yönde.  Gençlerimize spor  alanları yapacağız, kütüphaneler yapacağız, gençlik merkezleri yapacağız. Halk evlerini yaygınlaştıracağız. Emeklilerimize şunu bunu vereceğim diyen kimseyi kandırmasın. Artık hiç kimse buna inanmıyor. Halk evleri ile ilgili kapatılacak diye söylentiler var. Böyle bir şey yok. Halk evlerinde öncelik Fethiye halkının olacak. Dar gelirli ve öğrenciler ücretsiz faydalanacak. Tatile gelenin parası var. Tatile gelen normak menü üzerinden faydalanacak. Biz halk evlerine düzenleme getireceğiz"dedi.   

"PLAJLAR HALKINDIR HALKIN KALACAK"
Mahalle sakinlerinin ücresiz plajlar ile ilgili sorularını da cevaplayan Başkan Adayı Muhammet Kökten "Bu ayın 23'ün de İnlice Plajı ve Darboğaz plajları ihale yapılacaktı, ikisinide iptal ettirdim. Plajlar halkındır, halkın kalacak. Tüm Fethiye halkı bu plajlardan faydalanacak. Ölüdeniz Kumburnu  plajına giriş  4 yıldan buyna ücretsizdir. Belceğiz plajı zaten ücretsiz. Koca Çalış Plajı ücretsiz.  Bu plajlar halkın kullanımında olacak burdan size söz veriyorum"dedi. 

Gecede katılımcıların Sağlık Ocağı, Köprü ve Cuma Pazarı ile ilgili isteklerini dinleyen Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten "Sağlık Ocağını Bakanlık  çözer, yani Fethiye'de Muhammet Kökten çözer. Köprü isteğiniz ile ilgili bilgim var. 1 Nisan itibarı ile Eldirek'te ilk işimiz sizin köprü isteğiniz olacak.  Cuma Pazarı sizler gibi üreticiler için açıldı. Bende gidiyorum Cuma Pazarı'na bir tezgahta 20 çeşit ürün var. Bir çiftçi'nin 20 çeşit ürün yetiştirmesi mümkün değil. Cuma Pazarında sizlerin görüşlerini dinleyeceğiz"dedi.  

"İKTİDARIN GÜCÜ ÖNEMLİ"
Halk buluşmasında gençlerin halı saha isteklerine ikidarın gücünden örnek vererek cevaplayan Muhammet Kökten "Şimdiye kadar görev yapanlar hep bahane ürettiler. Pandemi var diye. Yanımızda olan Seydikemer'e bakalım. Orada pandemi yokmuydu. Seydikemer Belediyesi  Spor Toto ile iş birliği yaparak, 11 adet halı saha yaptı ve gençlerin hizmetine sundu. Neden bu hizmet Fethiye'de yapılmıyor. İşte bunun için iktidar gücü gerekiyor. Size söz veriyorum halı saha yapacağım"diye konuştu. 

Toplantıda konuşan Karaçulha eski Belediye Başkanı ve Cumhur İtifakı Fethiye Belediye Meclis Üyesi Adayı Yusuf Çaylı " İktidar gücü olmadan sorunların çözülmesi mümkün değil. Bunu aklımızdan çıkarmayalım. Bundan sonra topyekün birlik ve barberlik içinde haraket edelim. Biz bir bütünüz şimden sonra atık Karaçulha, Çamköy ve Eldirek  diye birşey yok. Artık hep biriz.  Başkanımız söyledi. Bundan sonra bölgemizde hem yağlı pehlivan güreşleri yapacağız, hemde Deve güreşleri yapacağız"dedi.

Belediye Meclis Üyesi Adayı  Behsat Özkaraca da yaptığı konuşmada, Muhammet Kökten'e destek istedi. 

 Halk buluşmasında Başkan Adayı Kökten'e Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Murat Çağlar Ayıkol, Belediye Meclis Üyesi Adayları ve çok sayıda partili de eşlik etti.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN