OTGÖZ VE AKDENİZLİ BAŞKAN KARACA'YI ZİYARET ETTİ

Seydikemer Belediye Başkanı Bayram Önder Akdenizli, Ak Parti Muğla Milletvekili aday adayı Yakup Otgöz ve beraberindeki heyetle birlikte Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca'ya ziyarette bulundu.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz geçtiğimiz günlerde istifa ederek Ak Parti’den Muğla Milletvekilliğine aday adayı olmuştu. Seydikemer Belediye Başkanı ise meclis kararıyla Bayram Önder Akdenizli seçilmişti. Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli beraberinde Milletvekili aday adayı Yakup Otgöz ile birlikte seçim çalışmaları kapsamında Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya ziyarette bulundu.
Karaca, “Çıktığı yolda başarılar diliyorum” Samimi ortamda geçen ziyarette Karaca, değerli başkanları Fethiye Belediyesi’nde ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade etti. Yakup Otgöz’e çıktığı yolda başarılar dileyen Karaca, “Yıllardır Seydikemer Belediye Başkanlığı yapan sevgili Yakup Otgöz’e aday adaylığı sürecinde başarılar diliyorum. Bu vesile ile Seydikemer Belediye Başkanlığı’na seçilen Önder Akdeniz’e de yeni görevini kutluyorum. Her iki başkanımla da yıllara dayalı dostluklara sahibiz. Kendilerine başarılar diliyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN