Ramazan Boyunca Seçim Ofisinde İftar Yemeği Sunulacak

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, Ramazan ayı boyunca seçim ofisinde halka iftar yemeği verecek.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Volkan YENGEL

Günlük katılımın bin 300 ile bin 500 arasında olduğunu söyleyen Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, Ramazan ayında sofralarını vatandaşlarla paylaştıkları için mutlu olduğunu söyledi. Seçim çalışmalarının yoğun bir tempoyla devam ettiğini belirten Başkan Adayı Kökten, gösterilen ilgiye teşekkür etti. 
Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten yaptığı açıklamada, “Her akşam ortalama bin 300 ila bin 500 kişiye iftar yemeği veriyoruz. Ramazan ayında soframızı vatandaşlarla paylaşmak, hepimizi mutlu ediyor. Seçim çalışmalarımız yoğun bir tempoda devam ediyoruz. Ziyaretlerimiz esnasında halkımızın sorunlarını dinliyoruz. Bizim adımıza güzel bir süreç. Halkımızın yoğun bir ilgisi var. Gösterilen teveccühe teşekkür ediyoruz. Vatandaşlarımız artık hizmet bekliyor. Merkezi hükümet ile birlikte Fethiye’mizde ciddi projeleri hayata geçireceğimizi, kapı kapı dolaşarak anlatıyoruz. İşletmeci kimliğim olduğu için insanlarla aynı dili konuşabiliyoruz” şeklinde ifadeler kullandı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN