Seçim Ofisinde Haberleri

Seçim Ofisinde Haberleri

Karaca, ‘Ekibimizle çok iyi çalıştık’

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca seçim ofisinde vatandaşlar ile bir araya geldi. Tebrikleri kabul eden Karaca, “Fethiye’nin temel sorunlarını çözmeye devam edeceğiz” dedi.

Kökten, ‘20 yıllık bir özlem var’

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sosyal Politikalar Başkanı Fatma Betül Sayan Kaya’nın da katılımıyla Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten’in seçim ofisinde iftar programı düzenlendi.

Ramazan Boyunca Seçim Ofisinde İftar Yemeği Sunulacak

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, Ramazan ayı boyunca seçim ofisinde halka iftar yemeği verecek.

FTSO Başkanı Çıralı ve yönetiminden Saatcı'ya ziyaret

Fethiye Ticaret Ve Sanayi Odası (FTSO) Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri, Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı’yı seçim ofisinde ziyaret etti.

Kökten; “Proje Ve Aday Tanıtım Toplantımıza Davetlisiniz”

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, Proje ve aday tanıtım toplantısı 25 Şubat Pazar günü 17.00’da Seçim ofisinde gerçekleşecek.

Adaylar projeleriyle yarışacak

Vatan Partisi Belediye Başkanı adayı Selçuk Selvi ve İlçe Yöneticileri, CHP Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı seçim ofisinde ziyaret ederek başarılar dilediler. Yaklaşan yerel seçim için gerek siyasi parti yöneticileri, gerekse adayların gerilimden uzak, birbirine karşı dostane tavırları “İşte Fethiye’nin yıllardır özlemini çektiği tablo bu” dedirtiyor