Saatcı, 'Büyük oyun oynanıyor'

İYİ Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan yerel seçim çalışmaları kapsamında Taşyaka Mahallesi'nde halk buluşması gerçekleştirdi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Volkan YENGEL

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan yerel seçim çalışmaları kapsamında İYİ Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, Taşyaka Mahallesi'nde halk bir araya geldi. Fethiye ASMK Meslek Yüksekokulu yanında yoğun katılımla gerçekleştirilen toplantıya Saatcı, meclis üyesi adaylarıyla birlikte katıldı. 
“Fethiye’yi geleceğe hazırlayacağız”
Programda konuşan Behçet Saatcı, belediye başkanlığı döneminde kendisi tarafından yaptırılan hizmetleri ve yeni döneme ait projelerini anlattı. Yeniden seçilmeleri halinde 41 mahallede plan revizyonu yapacaklarını, kirada oturan ihtiyaç sahibi emeklilere 5000 TL destek vereceklerini anlatan Saatcı, hayata geçirecekleri vizyon projelerle Fethiye'yi geleceğe hazırlamaya devam edeceklerini açıkladı.
“Sözler tutulmadı”
Halkın yoğun ilgisi ile gerçekleşen programda Taşyaka’nın ve Patlangç’ın sorunlarına değinen Saatcı, mevcut belediyenin vaat ettiği projeleri söyleyerek çoğunu yapmadıklarını belirtti. Aynı zamanda Taşyaka Mahallesi’ne yapılacak olan yüzme havuzu projesinin de yapılmadığını belirterek proje alanın atıl durumda olduğunu vurguladı.
Toplantıda vatandaşların "Neden bizi terk ettiniz" şeklindeki sorularına da yanıt veren eski Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, konuşmasını şöyle sürdürdü: "2 genel başkan bana söz verdi. Fakat onlar sözlerinde duramadılar. Onlar dik duramayınca biz dik durduk ve bağımsız olarak Büyükşehir adayı olduk. Şimdi helalleşeceğiz inşallah. Siz bizi seçerek biz de size hizmet ederek bunu sağlayacağız."
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN