Meclis Üyesi Haberleri

Meclis Üyesi Haberleri

Fethiye Belediye Meclisi Üyelerinin Dağılımı Belli Oldu

31 Mart 2024 seçimleri kapsamında Fethiye Belediye Meclis üyelikleri için kullanılan oylar ve meclisin yeni dağılımı belli oldu. Fethiye Belediye Meclis Üyeleri 3 partiden oluşacak.

Saatcı, ‘Büyük oyun oynanıyor’

İYİ Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan yerel seçim çalışmaları kapsamında Taşyaka Mahallesi'nde halk buluşması gerçekleştirdi.

Kökten "19 İlçe Arasında Fethiye İlk 5’te"

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, yerel seçimler öncesinde ekibi ile birlikte Nif Mahallesi’ni ziyaret etti. “Nif’in çok büyük hizmetlere ihtiyacı var” diyen Başkan Adayı Kökten, halkın Sağlık Ocağı ile ilgili taleplerini bildiğini belirtti. Fethiye'nin il olması konusuna da değinen Kökten "Fethiye İl OLcak ilk beş ilçe arasında" diye konuştu.

Aday Saatcı’dan Esnaf Ziyareti

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, seçim çalışmaları kapsamında Günlükbaşı Mahallesi’nden Taşyaka Mahallesi’ne kadar uzanan güzergahta esnaf ziyareti yaptı. Meclis üyesi adaylarıyla birlikte gerçekleştirilen ziyarette, esnafın Saatcı’ya ilgisi büyük oldu. Özellikle dışarıdan gelip Fethiye’ye yerleşen esnaf, Fethiye’nin mimarı olan Saatcı ismini çok merak ettiklerini söylüyor.

Akdenizli “Hedefimiz Meclisin Tamamını Kazanmak”

Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, 31 Mart seçimlerinde sandıklardan en az yüzde 80 oy alacaklarını belirterek, Muğla ve Türkiye’de rekor kırmak istediklerini söyledi. Gittiği her ortamda Seydikemer’li vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ve alaka ile karşılaşan Akdenizli, “Amacımız 25 belediye meclis üyesinden oluşan Seydikemer Belediyesinde, Cumhur İttifakı olarak 25 meclis üyesini de alacağız” dedi.

Kökten Emaneti Geri Alacağız

MHP Genel Başkan Yardımcısı Filiz Kılıç, MHP MYK Üyesi Bahadır Alperen, MHP Antalya Milletvekili Hilmi Durgun, MHP Muğla İl Başkanı Oğuz Akarfırat, Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten'i Seçmen İletişim Merkezinde ziyaret ettiler.

Kökten, Emekçi Kadınlara Karanfil Dağıttı

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, Zirve ve Umut fide şirketlerinde çalışan kadınlara karanfil dağıtarak; 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

İyi Partili Kadınlar, Kadınlar Gününde SED Medya’yı Ziyaret Ettiler

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı’nın eşi Nesrin Saatcı, İyi Parti Fethiye Meclis Üyesi Adayı Şenay Karademir ve İyi Partili Seval Kurnaz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle SED Medya’yı ziyaret ettiler. Sohbet havasında geçen ziyaretin ardından İyi Partili kadınlar SED Medya’nın kadın çalışanlarına karanfil takdim ettiler.

Salı Pazarı Esnafının Sorunları Dinlediler

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten beraberinde Cumhur İttifakı AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Aydın Ayaydın ile birlikte Salı Pazarı esnafının sorunlarını dinlediler.

Behçet Saatcı Mahalle Ziyaretlerini Yeşilüzümlü, Kızılbel Ve Söğütlü İle Sürdürdü

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, Yeşilüzümlü, Kızılbel ve Söğütlü Mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Meclis Üyesi adaylarının da katıldığı ziyaretlerde, Behçet Saatcı'ya vatandaşların ilgisi büyük oldu. İlk halk buluşmasını Üzümlü'de gerçekleştiren Saatcı, bölge halkının yaşadığı sorunları dinleyerek not aldı. Yöneticilerin ilgisizliğinden dert yanan mahalle sakinleri Saatcı'dan şarap ve dastar gibi bölgeye ait ürünlerin marka haline getirilmesi için destek taleplerini iletiler. Vatandaşların taleplerini tek tek dinleyen ve not alan Saatcı, seçilmesi halinde Yeşilüzümlü'ye daha önce projesini hazırladıkları konaklama evini kazandıracaklarını açıkladı. Görev yaptıkları süre boyunca bölge halkına mahcup olacak bir şey yapmadığını hatırlatan Saatcı, "Bizim zamanımızda yapılan fakat şimdilerde kapalı olan Sağlık Kabinimizi yeniden aktif hale getireceğiz. Kahvehaneyi 1 Nisan'da yeniden faaliyete geçireceğiz. Belki Halk Evi tarzında yeni bir yapılanma ile." dedi.

Ayşe Çiftçi İyi Parti’den İstifa Etti

İyi Parti Fethiye Belediye meclis üyesi Ayşe Çiftçi yaptığı açıklamayla partisinden istifa ettiğini açıkladı.

Aday Saatcı, AKUT ekibini ziyaret etti

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı beraberinde ünlü oyuncu Erkan Petekkaya ve belediye meclis üyesi adayları ile birlikte AKUT Fethiye Ekibini ziyaret etti. 

Saatcı, 'Sorunları Ortak Akıl ile Çözeceğiz'

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, seçim çalışmaları kapsamında TURMEPA Fethiye Şubesi’ni ziyaret etti. Başkan Adayı Saatcı’ya gezisinde ünlü oyuncu Erkan Petekkaya ve belediye meclis üyesi adayları eşlik etti. 

Başkan Adayı Kökten, Üretici Pazarını Gezdi

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, seçim çalışmaları kapsamında her hafta kurulan üretici pazarını ziyaret etti. Tarımın ve üretimin önemine değinen Başkan Adayı semt pazarlarının üzerinin kapatılacağını belirtti.

Akdenizli, Belediye Meclis Üyesi Adaylarıyla Bir Araya Geldi

Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, mevcut belediye meclis üyeleri ve meclis üyesi adaylarıyla bir araya geldi.

Kökten Esnafların Sorunlarını Dinliyor

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İnönü Bulvarı ve Atatürk Caddesi üzerindeki esnafları ziyaret eden Başkan Adayı Kökten, sorunları dinliyor.

Kökten; “Proje Ve Aday Tanıtım Toplantımıza Davetlisiniz”

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, Proje ve aday tanıtım toplantısı 25 Şubat Pazar günü 17.00’da Seçim ofisinde gerçekleşecek.

Behçet Saatcı, İyi Partililerle Kahvaltıda Bir Araya Geldi

İyi Parti Fethiye ilçe teşkilatı ile kahvaltıda bir araya gelen Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, partililerden küskünlüğü ve kırgınlığı bir kenara bırakıp Fethiye’nin daha güzel yönetilmesi için canla başla koşturmalarını istedi.

Seydikemer’de Cumhur İttifakı’nın Meclis Üyesi Listesi Açıklandı

31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimleri öncesinde; Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Meclis Üyesi adayları listesi açıklandı.

Fethiye’de İyi Parti’nin Meclis Üyesi Listesi Açıklandı

31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimleri öncesinde; İyi Parti Fethiye Belediye Meclis Üyesi adayları listesi açıklandı.

Fethiye’de Cumhur İttifakı’nın Meclis Üyesi Listesi Açıklandı

31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimleri öncesinde; Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Meclis Üyesi adayları listesi açıklandı.

Fethiye’de CHP’NİN Meclis Üyesi Listesi Açıklandı

31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimleri öncesinde; Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye Belediye Meclis Üyesi adayları listesi açıklandı.

Listesini İlk Teslim Eden Deva Partisi Oldu

Fethiye’nin ilk resmiyet kazanan ve tek kadın adayı Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Saniye Kulaç yine ilk olmayı başararak meclis üyesi listesini ilçe seçim kuruluna ilk teslim eden aday oldu.

Yılmaz, “Fethiye, EMITT’te Tanıtılıyor”

İstanbul’da düzenlenen 27. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) etkinliğine katılım sağlayan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası en genç Meclis Üyesi Can Yılmaz, organizasyonu değerlendirdi. Yılmaz, “Fethiye özel bir lokasyon” dedi.

Torunoğulları, “İlk izlenimim olumlu”

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 27. kez kapılarını açtı. Fuarda yer alan FTSO Meclis Üyesi Özkan Torunoğulları, çeşitli açıklamalarda bulundu.

İYİ Parti Meclis Üyesi Aday Adayı Ünal, SED Medya’yı ziyaret etti

İYİ Parti Fethiye Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Cengiz Ünal, SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener’i ziyaret ederek 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler ile ilgili fikir alış verişinde bulundu.

Merhum Hasan Şimşek’in İsmi Caddeye Verildi

Seydikemer Belediye Meclis Üyesi iken hayatını kaybeden merhum Hasan Şimşek’in anısını yaşatmak için Cumhuriyet Mahallesi’ndeki bir caddeye “Hasan Şimşek Caddesi” adı verildi. 

Ahmet Yasin Çolak'dan Eldirekspor Kulübüne ziyaret

Fethiye'de faaliyet gösteren Myra Yapı İnşaat Firması sahibi Ahmet Yasin Çolak, AK Parti Fethiye Belediye Meclis Üyesi aday adaylığını açıklamasının ardından ziyaretlerini sürdürüyor. 

Çolak, Adaylık Başvurusunu Yaptı

Fethiye'de faaliyet gösteren Myra Yapı İnşaat Firması sahibi Ahmet Yasin Çolak, AK Parti Fethiye Belediye Meclis Üyesi aday adaylığı başvurusunu yaptı. 

Çolak, Fethiye Belediye Meclis Üyeliğine aday

Fethiye'de faaliyet gösteren Myra Yapı İnşaat Firması sahibi Ahmet Yasin Çolak, AK Parti Fethiye Belediye Meclis Üyesi aday adaylığını açıkladı.