Temizlik Çalışması Yapıldı

Fethiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından yarımada da temizlik çalışması gerçekleştirildi. 

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Fethiye’de yeşil ve mavinin buluştuğu noktalardan olan Yarımada’da kıyılara ve yol kenarlarına atılan çöpler Fethiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından toplandı.
Fethiye’nin Karagözler Mahallesi’nde bulunan Yarımada koylar bölgesinde bilinçsizce etrafa atılan çöpler çevre kirliliğine ve kötü görüntüye neden oluyor. Yerli ve yabancı misafirlerin uğramadan gitmediği yarımadaya yakışmayan görüntüleri ortadan kaldırmak adına belediye ekipler temizlik çalışmalarına hız verdi.

Belediye ekiplerinin topladığı çöplerin içinde alkol şişelerinden, poşetlere, bebek bezinden gıda ambalajlarına kadar birçok atık bulunuyor. Bölgenin belediye ekipleri tarafından temizlenmesinin rutin olarak gerçekleştirildiğini ve  bunun geçici bir çözüm olduğunu aktaran yetkililer, vatandaşların doğaya karşı bilinçli olmasını istedi. 

Cam Şişeler Yangın Riski Doğuruyor
Fethiye’de hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üstünde seyrettiği bu günlerde, ormanlık alanlara rastgele atılan cam şişeler ise büyük yangınlara neden oluyor. Bu kadar uyarılara rağmen Fethiye’de oluşan bu görüntüler, herkesi düşündürüyor.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN