Tombak, 'Emlakçılar Derneği Başkanlık' görevine aday

Tombak Emlak ve İnşaat sahibi İsmail Tombak, 'Fethiye Emlakçılar Derneği Başkanlık' görevine aday olduğunu açıkladı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Tombak Emlak ve İnşaat sahibi İsmail Tombak, “Fethiye Emlakçılar Derneği Başkanlık” görevine aday olduğunu açıkladı.
20 yıldır emlak ve inşaat sektöründe hizmet veren Tombak Emlak ve İnşaat sahibi İsmail Tombak, 28 Ekim Cumartesi günü Fethiye Emlakçılar Derneği seçimlerinde başkanlık görevine aday olduğunu açıkladı. Tombak, derneğin bir binası olmadığını için adaylık açıklamasını kendi ofisinde yapmak zorunda kaldığının altını çizerek, başkanlık görevine geldiği takdirde derneğe bir bina kazandıracağını vurguladı.

Adaylık açıklamasına kendini anlatarak başlayan Tombak, şunları söyledi:
“28 Ekim tarihinde yapılacak olan Fethiye Emlakçılar Derneği başkanlık seçimine aday olduğumu açıklıyorum. Ben 17 Nisan 1979 yılında Fethiye’nin Çobanlar köyünde dünyaya geldim. İlkokulu Yunus Nadi’de ortaokulu İzmir Fatih Lisesi’nde liseyi ise Fethiye Merkez Lise ’sinde okudum. Üniversiteyi ise Süleyman Demirel Üniversitesi’nde okudum. Bunlara ek olarak da Bahçeşehir Üniversitesi’nde liderlik eğitimi aldım. Son olarak da Boğaziçi Üniversitesinde temel hukuk eğitimi aldım. Askerliğimi ise İstanbul Harp Akademisi’nde yaptım. Ankara Mamak’ta ise 8 ay vekil öğretmenlik yaptım. İyi derecede İngilizce, az derecede ise Almanca biliyorum. Evliyim ve bir çocuk babasıyım. 20 yıldır da sektör içerisinde Tombak Emlak ve İnşaat olarak iştigal etmekteyim. Bu sektörü yakından biliyorum.

“Derneğin idari binası yok”
Adaylık açıklamamı derneğin binasında yapmak isterdim. Maalesef bu açıklamayı kendi ofisimde yapıyorum. Çünkü bu derneğin idari binası yok. Seçimi kazanırsam ilk amacım Emlakçılar Derneği’ne idari binası yapacağım. Biz küçülmeyeceğiz, büyüyeceğiz.

“Bu sektörün sıkıntılarını biliyorum”
Sektörel sıkıntıların da farkındayım. Kendini emlakçı olarak tanıtan ayakçılar var. Biz vergi ödüyoruz. Personel çalıştırıp kira ödüyoruz. Kendini emlakçı sanan vatandaşlar ise suya, sabuna dokunmadan paralarını alıyorlar. Bu büyük bir haksızlık ve denetim de sıfırdır. Hâlbuki kanun bize denetim hakkı vermiştir. Alacağımız yetkiyle denetimleri yapmayı planlıyoruz. 
“Güzel bir seçim olsun”
Başkanlığa Serday Bey de aday. İkili bir seçime giriyoruz. Bu durum dernek tarihinde bir ilktir. Güzel bir seçim olmasını diliyorum.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN