YAKUT, 'KENDİ CİHAZLARIMIZI ÜRETİYORUZ'

Yakut Med Cio'su Gözde Yakut, kendi cihazlarımızı üretmekten dolayı çok mutluyuz diyerek FRT TV'ye konuştu.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Fethiye’de çalışan ve yerli üretim olarak güzellik ve kozmetik alanında birçok cihaz üreten Yakut Med firması gün geçtikçe büyüyor. Cio Gözde Yakut ise bu durumdan duyduğu mutluluğu dile getirerek FRT TV’ye açıklamalarda bulundu.
“KLİNİKLERİN KULLANABİLECEĞİ CİHAZLAR ÜRETİYORUZ”
Yakut Med Cio’su Gözde Yakut,’’ Yakut Medikal firması olarak Fethiye’de yerli üretim güzellik ve kozmetik alanında kliniklerin de kullanabileceği cihazlar üretiyoruz. En popüler cihazımız ise yerli üretim olan fitmex adlı cihazımızdır. Bu cihazımızı tanıtmak için Türkiye’de bulunan tüm fuarlara katılıyoruz. Şuan da birçok güzellik salonunda bu cihaz kullanılıyor. Çok iyi bir bölgesel incelme cihazıdır. Biz de kendi cihazımızı Fethiye’den dünyaya tanıtmış olmaktan dolayı gururluyuz” dedi.
“A’DAN Z’YE ANAHTAR TESLİM SALONLAR YAPIYORUZ”
Yakut, “Cilt bakımı, lazer epilasyon, incelme gibi cihazlar olmak üzere yaklaşık 10 adet kendi üretimimiz cihaz var. Fethiye’de bizleri ziyaret edip ürün çeşitliliğimizi herkes görebilir. Aynı zamanda A’dan Z’ye anahtar teslim salonlar da yapıyoruz. Bayan girişimciler de bizlere her türlü konuda danışabilirler. Herkesi bekleriz” şeklinde konuştu.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN