Yeniden refah Partisi milletvekili adayları Fethiye'de esnafla buluştu 

Yeniden refah Partisi milletvekilleri İsmail Baykal, Nesim Polat, Faruk öge 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçim çalışmaları kapsamında Fethiyeli vatandaşlarla buluştular.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Vekiller salı halk pazarında esnaf ve halk ile bir araya geldi buradan sonra sivil toplum kuruluşları ve dernekleri ziyaret eden heyet bölgenin sorunlarını dinleyerek bu sorunların çözümü için 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerle ilgili milli Görüş’ün Türkiye Büyük Millet Meclisin de temsil edilmesi için hemşerilerinden oy istedi. 
Yeniden Refah partisi Muğla 1. Sıra milletvekili adayı İsmail Baykal yeniden refah Partisi Cumhur İttifakında olması sebebiyle baraj sorunlarının olmadığını belirtti. 
__ Bir ilde milletvekili seçilebilecek 
Bir sayıya ulaşmaları durumunda ilimizden birçok milletvekilleri çıkartabileceklerini söyledi.
Milletvekili adayı İsmail Baykal yeniden refah partisi milli görüş ilkeleri ve adil düzen prensipleri doğrultusunda kendi insan gücümüz ve kendi ekonomik gücümüzle daha büyük bir Türkiye hedefine ulaşabileceğimizi defadan belirttigini.54. Hükümet döneminde merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan başkanlığında ülkemize ve milletimize yapılan hizmetleri Hemşerilerine anlatarak ellerinde iş bitirme belgesinin olduğu ifadesinde bulundu.
Özellikle tarım ve hayvancılık sektörüne Muğlalı vatandaşlara destek olacaklarını söyleyen Baykal. Bu alandaki girdi maliyetlerini düşürerek vatandaşlarımızın temel gıda maddelerini daha ucuza ulaşabilecekleri beyanında bulundu. 
21 yıl sonra yeniden refah gelecek ülkemizin ve milletimizin yüzü gülecek. Diyen İsmail Baykal a halkım ve esnafın ilgisinin yoğun olduğu gözlemlendi..
Gün boyu ilçede temaslarda bulunan vekiller günün sonunda Fethiye kararını vermiş yeniden refah diyor diyerek ilçeden ayrıldılar.. 
1.sira vekil adayı İsmail Baykal bugün Akyaka ve Marmaris’te halk buluşmaları ile birlikte STK ve dernek ziyaretlerin de bulunacak
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN