ZAFER PARTİSİ'NDEN HALK ÇALIŞTAYI

Zafer Partisi'nin Türkiye genelinde gerçekleştiği Halk Çalıştayları hızla devam ediyor. Halk Çalıştayları'nın 6.'sı Bodrum'da düzenlenecek.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Zafer Partisi tarafından düzenlenen Halk Çalıştayları’nın 6.'sı Bodrum'da yapılacak olmakla Zafer Partisi Fethiye İlçe Başkanlığı'ndan konu hakkında açıklama yapıldı.

Zafer Partisi olarak Türkiye'nin en önemli sorunları arasında yer alan sığınmacılar, ekonomi, sağlık, deniz taşımacılığı, limanlar, engelliler, tarım ve turizm sorunları konusunda yapılan tespitler ve çözüm önerileri hakkında Halk Çalıştayları düzenliyoruz.

Bu çalıştaylardaki amaç çalıştay konularının detaylı tartışılması, sorunların tespiti ve çözüm önerilerinin milletimiz ile paylaşılmasıdır. Ayrıca, vatandaşlarımızdan gelen görüş ve çözüm önerilerine de büyük önem verilmektedir.

Çalıştaya katılacak konuşmacılar, Türkiye’de sığınmacılar meselesi ve çözümleri, Türkiye Ekonomisi'nin Durumu ve çözümleri, Türkiye'nin Sağlık sorunları ve çözümleri, Türkiye’de Deniz Taşımacılığı ve Limanlar'ın sorunları ve çözümleri, Engelliler'in sorunları ve çözümleri, Türk Gençliği'nin Ekonomiye Bakışı, Muğla'nın Tarımsal ekonomisinin sorunları ve çözümleri, Muğla Turizm ekonomisinin sorunları ve çözümleri konu başlıkları ile vatandaşlarımıza hitap edeceklerdir.

30.07.2022 tarihinde Bodrum'da düzenlenecek çalıştaya tüm vatandaşlarımız davetlidir.

Fethiye'den de katılım sağlanacak olmakla vatandaşlarımız Zafer Partisi İlçe Başkanlığı'na başvurarak yada sosyal medya hesaplarımız üzerinden yada Whatsapp hattından iletişime geçerek ulaşım konusunda bilgi alabilirler.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN