3'lü Masanın Konuğu Aday Adayı Pabuşçu Oldu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Veli Pabuşçu, 3'lü Masa programın bu haftaki konuğu oldu. Aday Adayı Pabuşçu, 'Fethiye halkını ve bölgemizin sorunlarını yakından tanıyorum. Bu anlamda güzel hizmetlere imza atabileceğime inandığım için böyle bir yola çıktım' şeklinde ifadeler kullandı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Volkan YENGEL

Fethiye Haber, Fethiye TV ve FRT TV ortak yayını ile ekranlarda olan 3’lü Masa programının bu haftaki konuğu Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Veli Pabuşçu oldu. Programa konuk olan Aday Adayı Pabuşçu, Ayyıldız Gündem Gazetesi Köşe Yazarı Gürhan Cengiz, Gerçek Fethiye Gazetesi Haber Müdürü Emrullah Gök, Manşet Fethiye Gazetesi Köşe Yazarı Sedat Ünal’ın sorularını cevaplandırdı. Yaklaşık 2 saat süren programda konuşan Pabuşçu, kendisine yöneltilen soruları içtenlikle cevapladı.

3'lü Masanın Konuğu Aday Adayı Pabuşçu Oldu


GÜZEL HİZMETLERE İMZA ATACAĞIMA İNANIYORUM

CHP Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Veli Pabuşçu, “Fethiye Belediyesi’nin yıllardır bekleyen 18. madde, imar planı ve revizyonlar hususunda meclis üyeliğim dönemimde etkin görevler aldım. Fethiye halkını ve bölgemizin sorunlarını yakından tanıyorum. Bu anlamda güzel hizmetlere imza atabileceğime inandığım için böyle bir yola çıktım. Partimizde 8 belediye başkan aday adayı mevcut. Diğer arkadaşlarım da hepsi birbirinden değerli. Onlara da içinde bulunduğumuz süreçte başarılar diliyorum. Hangimiz aday gösterilirse o çalışmalarına devam ederken, diğerlerinin yanında olacağı düşüncesindeyim. Eğer ben aday olmazsam, aday olan arkadaşımızın arkasında duracağım” açıklamalarında bulundu. 

BELEDİYE MECLİS ÜYELİĞİNİN TAM ZİRVESİNDEYİM    
Yeniden belediye meclis üyeliğine aday olup olmayacağı yönündeki soruya Aday Adayı Pabuşçu, “Şu anda belediye meclis üyeliğinin tam zirvesindeyim. İkinci kez Fethiye Belediye Meclis Üyesi seçildim. 67 büyükşehir belediye meclisi arasında yer aldım. Belediye başkanlarının da yer aldığı o mecliste gizli oylama ile 5 yıl üst üste encümen üyesi seçildim. Büyükşehirde de en çalışkan belediye meclis üyesi olarak adım çıktı. Bununla da gurur duyuyorum. Ben her zaman toplumun her kademesindeki bireyler ile bir arada olabilirim. Başkan olsam da değişmem. Herkesle eşit mesafede ve dostane şekilde başkanlığımı sürdürürüm” yanıtını verdi. 

EN ÖNEMLİ EKONOMİK GELİRİMİZ TURİZM VE TARIM
Fethiye’nin marka değerini arttırmaya yönelik projeleri ile ilgili olarak Pabuşçu, “Fethiye olarak tarım ve turizm bölgesindeyiz. En önemli ekonomik gelirimiz bu iki sektörden geliyor. Her zaman turizmin 12 aya yayılacağı ifade edilir ama hep lafta kalır. Bunu mutlaka hayata geçirmeliyiz. Turizmden para kazanmak istiyorsanız önce gerekli altyapıyı oluşturmalısınız. Bunun yanında orman içerisinde yapılaşmaya karşıyım. Yerel tohum ile üretim yapılmasında destek oldum. Belediye başkanı seçildiğim takdirde tarımsal hizmetler müdürlüğünü kuracağım. Zeytin üretiminde de bölgemize en uygun çeşidi tespit edip, halkımıza maliyetine sunacağım. Çiçek üretimi ve pazarlanması konusunda ilgililere destek vereceğim. Yerel tohumla üretim yapan çiftçilerimizin de ürünlerin pazarlanması hususunda belediye olarak onlara öncülük edeceğim. Tarımda alternatif ürünler üretip, tarımsal hizmetler müdürlüğü bu yönde vatandaşlarla işbirliği içinde çalışacak. Kurutma ünitelerini daha yaygın bir hale getirip, bazı ürünleri daha rantabl bir hale getireceğiz” dedi. 

ADAY ADAYI OLMAM GAYET NORMAL
CHP Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Veli Pabuşçu, “Geçen dönem de aday adayıydım. Benim aday adayı olmam gayet normal. Bu konularda kendimi iyi yetiştirdim. Tarım, turizm ve imar başta olmak üzere tüm sorunlara oldukça vakıfım. İnsan ilişkilerim çok iyidir. Ayrım yapmadan çözüm odaklı herkese yardımcı olurum. Belediye meclis üyeliği konusuna da geri dönecek olursak, gençlerimize güveniyorum. Gençlerimiz için de güzel projelerim var. Gençlik merkezlerini hayata geçirerek, onları spora yönlendirerek kötü alışkanlıklardan uzak durmalarını sağlayacağım. Ne olursa olsun bizim çocuklarımıza sahip çıkmamız lazım” diye konuştu.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN