6 bin Öğrenciye Ulaştılar

Fethiye Hayvan Dostları grubu okullardaki eğitim çalışmalarına devam ediyor. Dün Gazi İlkokulunda gerçekleşen eğitim çalışmasında öğrencilere hayvan sevgisi Veteriner Hekim Kerem Özdemir ile Psikolog Buket Sarıçakır tarafından eğlenceli bir şekilde anlatıldı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Fethiye Hayvan Dostları grubu okullardaki eğitim çalışmalarına devam ediyor.  Dün Gazi İlkokulunda gerçekleşen eğitim çalışmasında öğrencilere hayvan sevgisi Veteriner Hekim Kerem Özdemir ile Psikolog Buket Sarıçakır tarafından eğlenceli bir şekilde anlatıldı.

Okullardaki eğitim çalışmaları ile ilgili bilgi veren FETAV Hayvan Dostları Grubu Eğitim Koordinatörü Nagihan Bulut “Yaklaşık 3 ay önce her şey sevgiyle başlar projesiyle yola çıktık. Şu ana kadar 6000’e yakın öğrenciye eğitim verdik. Okul okul geziyoruz. Bugün Gazi İlkokulunda eğitim vermekteyiz. Bütün okullarda bu eğitimleri veriyoruz. Çocukların katılımları ve öğrendikleri çok güzel bir şekilde bize geri dönüyor. Hayvanlarla ilgili küçük hediyeler alıyorlar, çizimler yapıyorlar. FETAV’a gelen bir öğrenci velisinin söylemini anlatmak istiyorum; o eğitimde her ne verdiyseniz, çocuğum sokak hayvanlarına artan yemekleri veriyor ve her sabah okula gitmeden önce bir kap su bırakıyor, dedi. Zaten bizim amacımız bu olmaktadır. Her şey sevgiyle çocuklarla başlar ve çocukların sevgiyi karşılıksız vermeyi, empatiyi öğretmeye çalıştık. Bunu da başardığımızı düşünüyorum. Fethiye’de çok güzel bir konuya imza attığımızı düşünüyorum” diye konuştu.

 

Konuşmasına devam eden Nagihan Bulut “Bu proje bir ekip işi olmaktadır. Eğitimleri veren tamamen özverili ve gönüllülük esasıyla çalışan Veteriner Hekimimiz Kerem Özdemir ile Psikoloğumuz Buket Sarıçakır’a çok teşekkür ediyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN