Ak Parti' De Referandum Çalışmaları Devam Ediyor

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Fethiye İlçe Başkanlığı tarafından oluşturulan bir heyet ilçeye bağlı bütün mahalleleri gezerek vatandaşlarla görüşüyor.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Fethiye İlçe  Başkanlığı tarafından oluşturulan bir heyet ilçeye bağlı bütün mahalleleri gezerek vatandaşlarla görüşüyor.

AK Parti İlçe Başkanı Kadir Sarıhan  başkanlığında oluşturulan heyet, mahalle mahalle gezerek referandum çalışmaları yürütüyor.

Vatandaşlardan  Evet  Desteği İstediler”  

Geçtiğimiz günlerde Fethiye’de gidilmedik mahalle bırakmayacaklarını belirten AK Parti İlçe Başkanı Kadir Sarıhan, ve AK Partili heyet söylediklerini gerçekleştiriyor. Mahalle mahalle, sokak sokak Fethiye’de her yere ulaşmaya çalışan AK Parti İlçe Teşkilatı geçtiğimiz gün;  Karaçulha Mahallesi Çalıca Mevkiinde çalışmalar yaptılar. Eski Karaçulha Belediye Başkanı ve AK Parti Fethiye Belediye Meclis Üyesi Turhan Kovancı yönetiminde Çalıca da çalışmalarını sürdüren AK Parti Teşkilatı ev ev, dükkan dükkan dolaşarak referandumda vatandaşlardan “Evet” desteği istediler.

Kovancı  “İnşallah Çok Güzel Günler Bizi Bekliyor”

Gittikleri her yerde olumlu tepki ile karşılaştıklarını açıklayan AK Parti Fethiye Belediye Meclis Üyesi Turhan Kovancı  1 ay zamanımız kaldı. Bugün programımız kapsamında Karaçulha Mahallesi Çalıca mevkiinde  esnafları ve halkımızı ziyaret ediyoruz.  Allaha çok şükürler olsun çok güzel kampanya sürecimiz devam ediyor. Çok ciddi bir şekilde evet e teveccüh var. Ben bundan dolayı da halkımıza ve bu çalışmayı yapan mensuplarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İnşallah çok güzel günler bizi bekliyor” dedi.  AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Sinan Cengil ise, “Bugün Karaçulha Mahallesinde geçlerimiz ile sokak sokak, esnaf esnaf dolaşarak vatandaşlarımıza ulaşmaya çalışıyoruz. 16 Nisana kadar meydanlardayız. Allah izin verirse 16 Nisan da başarıya ulaşacağımıza inanıyoruz. Başbakanımız Binali Yıldırım tarafından gençlere yazılan mektuplar elimize ulaştı. Allah izin verirse önümüzdeki günlerde gençlerimize birebir ellerine ulaştıracağız. Allah razı olsun. Allah ömür boyu Türk milletinin yardımcısı olsun” dedi.

 

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN