Ata Sanayi Sitesi Yönetimi Ankara'da Bir Dizi Ziyaretler Gerçekleştirdi

S.S. Muğla Ata Küçük Sanayi Sitesi heyeti, Toplu Konut İdaresi Başkan Yardımcısı Dursun Baştürk'le Ankara'da görüştü. Görüşmeye Ak Parti Muğla Milletvekilleri Kadem Mete ile Yakup Otgöz de katıldı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Muğla İli Menteşe İlçesi Akkaya Mahallesine kurulacak S.S. Muğla Ata Küçük Sanayi Sitesi ile ilgili Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Çay, Yönetim Kurulu üyesi Şerif Ali Ünsal, teknik danışmanlar Hüseyin Poyraz ve Hakan Kacar ile mimar Servet Gümüş, Toplu Konut İdaresi Başkan Yardımcısı Dursun Baştürk ile Ankara’da son gelişmeleri değerlendirdiler. 18 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşen 1’nci etap ihalenin TOKİ tarafından değerlendirme aşamasında olduğunu söyleyen TOKİ Başkan Yardımcısı Dursun Baştürk, “ Ziyaretiniz için teşekkürler. İlk etabın ihalesini gerçekleştirdik, şu an arkadaşlarımız ihaleyi sonuçlandırmak için çalışıyorlar.  Önümüzdeki günlerde ihale sonuçlanmış ve sözleşme imzalanmış olur, ardından da ihaleye kazanan firmaya yer teslimi yapılacak ”dedi. 
Heyet, Muğla Milletvekillerini Ziyaret Etti
S.S. Muğla Ata Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Çay ile Ankara’ya gelen heyet, yeni seçilen Muğla Milletvekillerini TBMM’de ziyaret etti. Sırasıyla AK Parti Muğla Milletvekilleri Kadem Mete ve Yakup Otgöz’ü, ardından CHP Muğla Milletvekilleri Cumhur Uzun, Gizem Özcan ve Süheyla Öneş Derici, Gelecek Partisi Muğla Milletvekili Selçuk Özdağ’ı hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. S.S. Muğla Ata Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Çay, “Muğla’mızın yeni seçilen Milletvekillerine TBMM’de ziyaret ettik. Vekillerimize yeni dönemde başarılar diliyoruz.”     
 
 


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN