'Aylar öncesinden parti ile ilişkisi kalmamıştır'

Deva Partisi Muğla İl Başkanı Emrah Çay, 28 Mayıs tarihinde yapılacak olan seçimle ilgili açıklamada bulundu.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Meral Dal


DEVA Partisi Muğla İl Başkanı Emrah Çay, DEVA Partisi Fethiye Gençlik Kolları eski başkanı İsa Özdemir’in AK Parti’ye üye olduğu haberleri ile ilgili açıklama yaptı. 
DEVA Partisi Muğla İl Başkanı Emrah Çay, DEVA Partisi Fethiye Gençlik Kolları eski başkanı İsa Özdemir’in AK Parti’ye üye olduğu haberleri ile ilgili yazılı basın açıklaması yaptı. Çay, “Bahsi geçen kişi, hiçbir zaman Gençlik kolları başkanı olmamış, sadece Gençlik kollarında görev alan bir üye sıfatını taşımış ve aylar öncesinden parti ile ilişkisi kalmamıştır” dedi.
İl Başkanı Çay, şunları söyledi:
“14 Mayıs’ta gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı ve Genel seçimler sonrası gözler 28 Mayıs’a çevrilirken, adına ‘siyaset’ dedikleri ancak ahlaklı siyasetle uzaktan yakından alakası olmayan davranışların sergilendiği ve ‘bu yolda her şey mübah’ zihniyeti ile hareket eden bir güruhla karşı karşıya olduğumuzu hep birlikte takip ediyoruz. Başkanlar arasındaki yarışta Cumhur İttifakının adayı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın 14 Mayıs seçimi öncesi meydanlarda izlettiği görüntülerin montaj olduğu itirafı, 14 Mayıs’tan sonra yine kendisi tarafından bizzat itiraf edilmişken, bu tarz oyunların daha küçük ölçekli hallerini de bölgemizde görmekteyiz.

“Aylar öncesinden parti ile ilişkisi kalmamıştır”

Yerel basınımızda yer alan bir haberde ‘DEVA Partisi Gençlik Kolları eski başkanı İsa Özdemir, Adalet ve Kalkınma partisine katıldı’ şeklinde haber yapılmış, AKP Muğla yöneticileri ile aynı karede olan bir fotoğraf paylaşılmıştır. Bahsi geçen kişi, hiçbir zaman Gençlik kolları başkanı olmamış, sadece Gençlik kollarında görev alan bir üye sıfatını taşımış ve aylar öncesinden parti ile ilişkisi kalmamıştır. AKP her zaman olduğu gibi bizi yine şaşırtmamış, manipülasyon yaparak oy devşirme çalışmalarını sürdürme yolunu tercih etmiştir. Gösterdikleri bu çaba, 28 Mayıs akşamı kaybedeceklerinin en büyük göstergesidir. Büyük Türk milleti, ne bu tarz oyunlara pabuç bırakır, ne de bu yalan haberlere inanır. 29 Mayıs’ta çok güzel bir sabaha uyanacağımızı biliyor, sizleri saygıyla, sevgiyle selamlıyorum.”
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN