Basın Mensuplarına Jest

Gazi İlkokulu yönetimi Fethiye'de çalışan basın mensuplarına kahvaltı etkinliği düzenledi. Limon H2 restoranda düzenlenen kahvaltı etkinliğine Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya, İlçe Milli Eğitim şube müdürü Abdullah Şentürk, Gazi İlkokulu yeni Müdürü Halil Nuri Dontlu ve Müdür yardımcısı Bengü Büyükteke katıldı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Gazi İlkokulu yönetimi Fethiye’de çalışan basın mensuplarına kahvaltı etkinliği düzenledi. Limon H2 restoranda düzenlenen kahvaltı etkinliğine; Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya, İlçe Milli Eğitim şube müdürü Abdullah Şentürk, Gazi İlkokulu  yeni Müdürü Halil Nuri Dontlu ve Müdür yardımcısı Bengü Büyükteke katıldı.

Güzel bir sohbet havası içersinde gerçekleşen  kahvaltı etkiliği ile ilgili bir konuşma yapan Müdür yardımcısı Bengü Büyükteke “Okulumuz  yoğun bir şekilde çalışmalarına devam etmektedir. Her şey  yolunda ve gayet güzel gidiyor. Okulumuzda geçtiğimiz Cuma günü 1. Dönem yarı yıl tatili resmi karne töreni düzenlendi. Törene haber için basın mensubu arkadaşlarımız geldi. Basın mensubu arkadaşlarımızla birlikte etkinlik sonunda bir program yapmayı ve ikramlarda bulunmayı planlamıştık. Fakat çok yoğun bir gün olduğu için basın mensubu arkadaşlarımız katılamadılar. Bundan dolayı üzüldük. Bizler hepimiz bir ekibiz ve büyük bir aileyiz. Bu amaçla bu gün basın mensuplarıyla hep birlikte bir kahvaltı etkinliğinde bulunalım istedik. Birliğimizi ve beraberliğimizi pekiştirmeyi düşündük. Katılımdan dolayı çok teşekkür ederim” dedi.

 

Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya’da yapmış olduğu konuşmada “Okulumuz yönetiminin böyle nazik bir düşüncesi hepimizi mutlu etti. Fethiye’deki basın mensubu arkadaşlarımızın hepsi uzun yıllardır Fethiye için çalışan, cefakar ve fedakar insanlar olmaktadır. Fethiye’de gerçekten haber peşinde koşan ve kamuoyunu bilgilendiren güzel bir basın grubumuz var. Bir çok basın mensubu arkadaşlarımızın çocukluğunu bilmekteyim ve çok uzun yıllardır tanımaktayım. Basın mensubu arkadaşlarımızla ortak noktamız ve hedefimiz var. Gazi okulumuzda görev değişiklikleri yaşandı. Bunlar olağan konulardır. Okulumuzda yeni bir yönetim göreve başladı. Halil müdürümüz ve onun yardımcısı Bengü hocamız bu işi başarılı bir şekilde yürütecekler. Yine ortaokul bölümünde yeni bir yönetimle yoluna devam edecektir.  Anaokulu, ilkokul ve ortaokul olmak üzere 3 tane Gazi okulumuz var. Bu okullarımızda da önümüzdeki günler güzel yenilikler gerçekleştireceğiz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN