Başkan Adayı Saatcı, 'Bana Serttir Diyorlar Ama Sokakta Adam Kovalamıyorum'

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı'nın seçmen iletişim merkezi törenle açıldı. Törende konuşan Saatcı, 'Bu seçim bizi belediye başkanı yapma seçimi değildir, Fethiye'yi kurtarma seçimidir' dedi. 

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Fethiye’nin Kesikkapı Mahallesi’nde gerçekleşen “Seçmen İletişim Merkezinin” açılışına İYİ Parti Muğla İl Başkanı Davut Cumhur Akmeşe, İYİ Parti Fethiye İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları, İyi Parti meclis üyesi adayları ve vatandaşlar katılım gösterdi. Saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşımızın söylendiği açılış töreni İYİ Parti Muğla İl Başkanı Davut Cumhur Akmeşe’nin konuşmasıyla devam etti. Ardından sahneye çıkan Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, Fethiye’nin sahipsiz bırakıldığını ifade ederek, kendisi hakkında farklı dedikoduların yapıldığını belirtti. Fethiye’de faaliyeti son bulan spor branşlarından bahseden Saatcı, kaçak yapı ve halkevleri konusunda da açıklamalarda bulundu. Belediye çalışanlarına da bir müjde veren Saatcı, “Çalışanlara en düşük 30 bin, kadrolu elemanlarımıza da en düşük 40 binden aşağı ücret vermeyeceğiz” diye konuştu. 
“Fethiye, Behçet Başkan’a Susamış Ve Sabırsızlıkla Bekliyor”
İYİ Parti Muğla İl Başkanı Davut Cumhur Akmeşe konuşmasında, “Sahne Behçet Başkan’ın. Gördüğüm kadarıyla da Fethiye, Behçet Başkan’a susamış ve sabırsızlıkla bekliyor. 31 Mart akşamı inşallah Muğla ve Fethiye’de hak edilen olacak. Burada inanılmaz bir kalabalık var. Herkese geldikleri için teşekkür ediyorum. Fethiye zaten kararını vermiş” şeklinde konuştu. 
“Sizin Oyunuz, Bütün Oyunları Bozar”
İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı ise, “Bizim tekrar yola çıkış amacımız, zamanında ilmek ilmek işlediğimiz değerlerin, değersizleşmesidir. Fethiye sevdası bizi çekmiştir. Bu seçim bizi belediye başkanı yapma seçimi değildir, Fethiye’yi kurtarma seçimidir. Belediyemizi bir partinin arka bahçesi yapmayacağız, belediye Fethiye’mizin olacaktır. Fethiye’miz belediyenin sansasyonel haberleriyle değil, güzel haberleriyle anılacak. Makas değiştiren, gittiği yolun doğru olmadığını için tekrar yola sokmak için ve şehrimizi ortak akla emanet etmek için buradayız. Ne kadar büyük bir oyun kurulursa kurulsun, sizin oyunuz bütün oyunları bozar” ifadelerini kullandı. 
“Problemi Çözemeyen Yetkililere Ceza Kesilmedir”
Konuşmasını sürdüren Behçet Saatcı, “40 küsur milli sporcu çıkarmış Fethiye’miz nerede? Fethiyespor’umuz nerede? Hiç özele girmeyeceğim. Neden gözümüzün bebeği Şehit Fethi Bey parkına bir bakım yapmadınız? Yok saymakla bir eser yok olmuyor. Bizi eleştirecek bir şey bulamayıp hakkımızda dedikodu yapmakla olmuyor. Temelini attığımız halk evleri kapanmayacak, belki ismi değişir ama işlemi değişmeyecek. Kaliteli hizmet size ulaşacak. Bu hizmetlerde de öncelik 65 yaş grubu ve emeklilerimiz olacak. Kaçak inşaatları yıkacakmışız diyorlar, yapamaz edemez beceremez diyen yok da gelirse serttir, döver diyorlar. Ben sokakta adam kovalamıyorum. Problem plansızlıktan geliyor. Her mahallemizde imar problemi var. Bu Türkiye’nin problemi. İlk işlerimizden birisi bu problemi çözmek olacak. Yıllardır bu problemi çözmeyen yetkililere ceza kesilmedir. Beceremezsem bana da ceza kesilmelidir. 2018 imar affından sonra her şeye göz yumacaksın sonra da gelip Behçet gelip yıkacak diyeceksin! Köyün delisiyiz ama o kadar da deli değiliz. Büyükşehir olmazsa hizmet olmaz anlayışını reddediyorum. İş bilmezsen kimsenin sana faydası olmaz. Hem büyükşehirle hem Ankara ile çalışıp Fethiye’mizin hakkını alacağız. Belediyede 3 kişinin yapacağı işi bir kişiye yaptırırsanız, belediyeyi partililerle doldurursanız işçilerin hakkını ödeyemezsiniz. Hayat, oyun ve eğlenceden ibaret değildir. Beyni çalışan hiçbir arkadaşımın ekmeğiyle oynamayacağım. Ancak herkes aldığının hakkını verecek. Taban 30 bin, kadrolu elemanlarımıza da 40 binden aşağı ücret vermeyeceğiz. Fedakarlık yapacaksak, işçiye vereceğimizden değil, eğlenceden fedakarlık yapacağız.  Sefer bizden zafer Allah’tan.” İfadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN